Zilvervisjes bestrijden - Artikel Post - Artikel Marketing

Zilvervisjes bestrijden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: perryb
Gezien: 1014 | Aantal woorden: 314 | Datum: Mon, 1 Oct 2012 | 0 commentaar

Zilvervisjes bestrijden kan je prima zelf doen.  Echter wanneer er  tegen deze zilvervisjes geen maatregelen worden genomen dan zul je in de meeste gevallen steeds meer en vaker overlast krijgen van deze zilvervisjes. En voor je het weet dan is het uitgegroeid tot een grote plaag.

Bestrijding zilvervisjes

Wat kun je doen om ze te bestrijden? Je zou een ongediertespray kunnen kopen met hierin de werkzame stof met de naam Chloorpyrifos. Dit bestrijdingsmiddel heeft de eigenschap dat het via de huid van de zilvervisjes wordt opgenomen. Uiteindelijk gaan ze hieraan ook dood. Maar let op, want het uitroeien van de zilver visjes gaat natuurlijk niet vanzelf. Het is daarom belangrijk dat het bestrijdingsmiddel op alle plaatsen, kieren en gaten zit waar je de zilvervisje gezien hebt. Ook wanneer de zilvervisjes na 1 of 2 weken de behandelde plek inkruipen zullen ze alsnog overlijden.

Je kan bijvoorbeeld een ongedierte spray kopen van het merk Bayer. Eigenlijk maakt het niet uit van welk merk het bestrijdingsmiddel is, als de werkzame stoffen er maar in zitten.

Wat ook goed helpt voor het uitroeien van de zilvervisjes zijn middelen met stoffen zoals permethrin en tetrametin. Dit zijn namelijk de algemene pesticide. Deze middelen kan je kopen bij een bouwmarkt of tuincentrum.

Check!

Het  zilvervisje komt alleen wanneer het donker is. Wanneer je ’s avonds thuis komt als het donker is, check je bij het aandoen van het licht of de zilvervisjes er nog zijn.

 Over de Auteur

Hallo lezers,

Ik ga artikelen schrijven over de beestjes die je vaak in je huis tegen komt en wat kun kernerken zijn. Ik hou zef van dieren en schrijven. Dit is een leuk manier om dit te uiten.

Veel leesplezier!!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Thu, 20 Mar 2014 at 1:57 PM, by Guest
Zilvervisjes komen vaak op vochtige plekken af, het is daarom van belang om ruimtes waarin ze voorkomen door te laten luchten. Wij hebben hier thuis ook last gehad van zilvervisjes en hebben toen contact opgenomen met een expert, zij adviseerde om zilvervisjes vallen te plaatsen en om de 3 maanden te vervangen, ook hebben wij de zilvervisjes-weg blokjes neergezet en sindsdien nergens last meer van :)

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo