FB pix Zo maak je de tafel paasklaar! - Artikelpost

Zo maak je de tafel paasklaar!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1141 | Aantal woorden: 326 | Datum: | 0 commentaar

Ook zin in de paasdagen? Lekker tafelen met familie, vrienden en kennissen? Wij hebben er zin in! In dit artikel geven we je wat eenvoudige tips voor het opmaken van een mooie paastafel, zodat je een onvergetelijk paasontbijt 2013 kunt klaarmaken.

Veel geel en groen!

Het voorjaar doet denken aan geel en groen. Aan knalgele narcissen, lichtgroen gras en een bomen die vol in de bloei zijn. Pasen ademt lente en voorjaar, dus zeggen wij: haal alles wat geel en groen is tevoorschijn tijdens je paasontbijt! Het leukste is natuurlijk wanneer je een knalgeel tafelkleed gebruikt, of een strak groen tafellaken. Vind je het zonde om voor dat ene weekend per jaar een tafellaken aan te schaffen? Dan kun je ook gewoon lichtkleurige tafellakens of tafellopers gebruiken, aangevuld met groene en gele accessoires. Denk aan eierhouders, groene servetten en groene limonade. Hartstikke feestelijk en betaalbaar!

maak het niet te deftig!

Maak je tafel niet te deftig. Zorg voor een frisse, zomerse sfeer aan tafel. Donkere, superluxe tafelkleden passen daar naar onze mening niet zo goed bij. Zorg dat je tafel er met Pasen niet hetzelfde bij staat als tijdens de kerstdagen, dat wekt de verkeerde sfeer vinden wij. Heel veel tafelplezier en een hele fijne Pasen! Over Cottona: Cottona is een webshop in tafellinnen en tafelkleden. Het biedt een enorm assortiment aan hoogwaardig tafeltextiel wat met de allergrootste zorg in eigen atelier wordt gemaakt. Dankzij het eigen atelier is Cottona ook sterk in het vervaardigen van alle soorten en vormen tafellakens en tafelkleden op maat. Cottona hanteert ondanks haar eigen productie een aflevertermijn van slechts vier werkdagen. Onlangs is ook www.cottona.be, de Belgische variant van de webshop, online gegaan.Over de Auteur

 

Cottona is een webshop in chique linnen en tafelkleden. Het biedt een enorm assortiment aan hoogwaardig tafeltextiel wat met de allergrootste zorg in eigen atelier wordt gemaakt. Dankzij het eigen atelier is Cottona ook sterk in het vervaardigen van alle soorten en vormen tafellakens en tafelkleden op maat. Cottona hanteert ondanks haar eigen productie een aflevertermijn van slechts vier werkdagen. Onlangs is ook www.cottona.be, de Belgische variant van de webshop, online gegaan.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo