Zo richt je de babykamer in - Artikel Post - Artikel Marketing

Zo richt je de babykamer in

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 113 | Aantal woorden: 414 | Datum: | 0 commentaar

Bij niet iedereen gaat het inrichten van de babykamer soepel. Sommige ouders willen graag even kijken of ze iets niet over het hoofd hebben gezien, anderen lezen graag artikelen over het inrichten van de babykamer om inspiratie op te doen.

Belangrijk bij het maken van een babykamer is de veiligheid. Baby’s en kleine kinderen kunnen zich bezeren op de meest gekke manieren. Zorg er daarom voor dat er geen scherpe randen zijn, geen zware objecten maar ook niet te kleine objecten voor verstikkingsgevaar.

Genoeg speelgoed

Wat is een babykamer zonder speelgoed? Om je kleintje voldoende te vermaken dient er genoeg speelgoed aanwezig te zijn in de ruimte. In de box kan ook het een en ander liggen, zorg er dan wel voor dat het voldoet aan de richtlijnen voor de veiligheid. Geen gevaarlijke stoffen zoals stiften, geen scherpe randen en ook niet te kleine voorwerpen.

Babybox en andere meubels

Hoe kies je de juiste babybox uit? Op het internet zijn er voldoende varianten te vinden hiervoor. Van grote vaste uitvoeringen, tot lichtgewicht inklapbare versies. Het komt neer op wat je woonsituatie is. Heb je dagelijks de box nodig, zonder dat je ruimte te kort komt? Dan is een vaste babybox in de kamer de beste optie.

Heb je niet elke dag de baby in de kamer, of heb je simpelweg weinig ruimte? In dat geval bestaan er genoeg inklapbare modellen die van pas komen. Ook de vorm, het materiaal en de opties zijn talrijk. Moderne boxen hebben een verstelbare middenplaat, zodat je niet zo diep hoeft te bukken in het begin. Wanneer de baby groter is geworden tot een dreumes kan je het verstellen naar de bodem zodat het hoog genoeg blijft.

Dekentjes voor je baby

De babykamer dient een warme plek te zijn. Dekens zijn onmisbaar in deze omgeving. Ze zorgen voor een zachte ondergrond én houden het kleintje warm. Bovendien zijn ze in alle kleuren te verkrijgen waardoor je altijd genoeg keuze hebt om ze makkelijk bij de muurkleuren kan laten passen bij het inrichten van de babykamer.Over de Auteur

Jut en Juul verzorgen alle babyartikelen via de online omgeving.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[147 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo