Zwarte jaloezieën - Artikel Post - Artikel Marketing

Zwarte jaloezieën

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Niels78
Gezien: 146 | Aantal woorden: 399 | Datum: Tue, 22 May 2018 | 0 commentaar

Op zoek naar nieuwe jaloezieën voor in huis? Dan kom je er al heel snel achter dat je ongelooflijk veel keuze hebt. Juist omdat je zoveel keuze hebt, is het niet eenvoudig om jaloezieën te vinden die perfect in je huis en bij de rest van het interieur passen. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van zwarte jaloezieën? Die worden de laatste jaren steeds populairder. We geven je drie redenen waarom zwarte jaloezieën uitstekend in je huis passen.

Je interieur wordt er stoerder en donkerder van

 
Juist als je jezelf niet wilt aanpassen aan de massa, maar het liefst je eigen stijl wil creëren, zijn zwarte jaloezieën perfect voor in de huiskamer. Sommigen zien het als nadeel dat de rest van het interieur wat donkerder wordt, maar je kunt het juist ook in je voordeel gebruiken. Vooral als je genoeg lichtinval in de kamer hebt, is het donkere van de zwarte jaloezieën perfect om mee te spelen en zo een unieke sfeer te creëren. Je maakt het een stuk knusser in de kamer. Daarnaast krijgt de inrichting en daarmee je hele kamer een net wat stoerdere uitstraling door de zwarte jaloezieën.

Meer warmte en contrast

 
Nog een groot voordeel van zwarte jaloezieën is dat de donkere uitstraling automatisch zorgt voor meer warmte in huis. Symbolisch gezien dan. Donkere kleuren stralen nu eenmaal meer warmte uit dan lichte kleuren. Als je daarnaast ook nog eens kiest voor lichte accenten zoals bijvoorbeeld een witte muur, krijg je een geweldig contrast in de kamer van donkere en lichte kleuren.

Je ramen springen eruit!

 
De ramen vormen min of meer de etalage van je huis. Dus waarom zou je dan niet de aandacht trekken met je ramen? Dat kan natuurlijk door middel van leuke decoraties. Door gebruik te maken van zwarte jaloezieën trek je de aandacht van de mensen automatisch naar je ramen toe.

Over de Auteur

123jaloezie.nl biedt het grootste assortiment houten, bamboe, pvc en aluminium jaloezieën met laagste prijsgarantie. Er worden alleen A-Klasse producten geleverd met 24 maanden garantie. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo