FB pix 10 TIPS... EN MET SUCCES NAAR DE KAPPER - Artikelpost

10 TIPS... EN MET SUCCES NAAR DE KAPPER

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1381 | Aantal woorden: 538 | Datum: | 0 commentaar

Hieronder 10 Tips die van jouw trip naar de kapper echt een succes kunnen maken

1. - Verzamel glossies en mode-tijdschriften om te zien wat de haarmode is. Zie welke de trends in haarstijlen zijn, wat de trendy kapsels zijn en wat de heersende haarmode van het seizoen is.
2. - Ga naar de kapper om de modellenboeken te bekijken en zoek naar modellen die ongeveer dezelfde gezichtsvormen als jij hebben.
3. - Kijk welke haarstijlen uit de haarmode bij de modellen met jouw gezichtsvormen passen. Bekijk welke trendy kapsels het beste passen bij jouw type model.
4. - Hou zogenaamde metamorfoses en make-overs bij op T.V. en in tijdschriften en kijk welke trends in haarstijlen en kleuren etc. uit de haarmode het beste passen bij dezelfde types als jij. Zie wat de kick van een gelukkig uiterlijk met je doet wanneer je naar de kapper gaat.
5. - Let op invloeden van het seizoen op de trendy mode in haarstijlen. Wat heeft de haarmode 2010 in petto voor kapsels lang haar, trendy kapsels half-lang haar, korte kapsels? Let op seizoensinvloeden op haarkleuring en haarverzorging.
6. - Bepaal je favoriete haarmode en favoriete haarlengte voordat je naar de kapper gaat.
7. - Bepaal welke haarkleuring, kleurvariaties en kleurnuances uit de haarmode 2010 het beste passen bij jezelf, bij welke modellen en bij welke haartrends.
8. - Stel definitief je keuzes vast uit de trendy haarmode. Zoek uit de kapsels in het modellenboek het plaatje dat het meest aansluit bij je definitieve keuzes. Ook kun je, wanneer je naar de kapper gaat, je type model, favoriete kapsel en haarkleur apart uitknippen en dit zo mee laten wegen tijdens het voorbereidend en inleidend praatje voor het haarmode advies van je kapper.
9. - Wees voorbereid op de verzorging van je nieuwe kapsel. Wees voorbereid op je nieuwe haarkleur en op het nieuwe seizoen. Wanneer je naar de kapper gaat, zorg dan dat je kapper dit meeneemt in zijn advies voor de haarmode. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kick van een gelukkig uiterlijk.
10.- Beslis naar welke kapsalon je zult gaan en informeer welke in-huis-stylist het beste aan jouw wensen tegemoet kan komen. Bepaal zelf bij welke stylist je een afspraak maakt.


* Bonus-Tip : Denk aan de passende gezichtsverzorging en make-up. Wanneer je naar de kapper gaat, behoort deze garant te staan voor zowel het beste haarmode als ook bijpassend make-up advies.

Haarmode geeft je de kick van een gelukkig uiterlijk. En dat straal je uit!!

Veel succes toegewenst wanneer je naar de kapper gaat, hopelijk kunnen deze tips je helpen.

 

Over de Auteur

De auteur is aankomend copywriter en hoopt van deze site gebruik te kunnen maken om zijn skills te verbeteren. De auteur leeft en werkt in Eindhoven. Freddie Klerks.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo