FB pix 2013 het kapsel jaar van het haar opsteken - Artikelpost

2013 het kapsel jaar van het haar opsteken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1191 | Aantal woorden: 468 | Datum: | 0 commentaar

 

Tegenwoordig draait alles om het uiterlijk. Het is daarom belangrijk om er verzorgd en netjes uit te zien. Wanneer iemand bij een sollicitatiegesprek aankomt is het belangrijk dat de eerste indruk al goed is. Iemand kan veel kwaliteiten hebben maar er als een sloddervos uitzien en daarom niet uitgekozen worden. Dit is natuurlijk niet correct, maar toch gebeurt het veel in de praktijk. Vrouwen zijn zich daar extra bewust van en vinden hun kapsel een belangrijk gereedschap in dit geheel.

Het vinden van een juist kapsel voor een bepaalde gelegenheid is een grote keuze. Of deze gelegenheid nu een sollicitatiegesprek is of een formeel feest, het kapsel is belangrijk. Tegenwoordig zijn er heel veel trends op het gebied van haarmode en de media speelt hier ook goed op in.

We zien tegenwoordig foto's verschijnen in tabloids van beroemde vrouwen op de rode loper met hun kapsel. Hun leggen de haartends voor de komende seizoenen in 2013 vast. Vrouwen kunnen mooi inspiratie op doen uit die kapsels van de bekende sterren.

Één van de laatste haartrends is het haar opsteken. Zoals we ook kunnen zien in de diverse tabloids. Taylor Swift staat er bekend om haar haar in een gevlochten knot te dragen. Wilt u ook uw haar opsteken neem dan eens een kijkje op http://www.haar-opsteken.nl/ voor diverse foto's en artikels omtrent deze haartrend.

Natuurlijk hebben de bekende sterren duizenden euro's over voor haar stylisten om alles tot in de puntjes perfect te krijgen. Maar onderschat uzelf niet, u kunt zelf ook een prachtig kapsel krijgen wat er uitziet alsof het door stylisten is gemaakt. Wees creatief, wees niet bang en haal inspiratie uit de celebrities. Daarnaast is het ook belangrijk om goed naar uw gezichtsvorm te kijken, want niet ieder kapsel past bij elk gezicht. Lees er meer over op de hierboven vermelde website.

 Over de Auteur

Mijn interesses liggen heel breed en blog graag over allerlei zaken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo