5 tips om de winter door te komen - Artikel Post - Artikel Marketing

5 tips om de winter door te komen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: salmabouwers
Gezien: 258 | Aantal woorden: 677 | Datum: Sat, 9 Dec 2017 | 1 commentaar

Het is weer kouder buiten, de dagen zijn korter en we hebben er zin in. Ja, je leest het goed! Niks geen winterdepressie, met deze tips kom je met gemak zelfs de koudste winters door.

Tip 1 Nooit meer krabben

Er is niets zo vervelend als je windscherm te moeten krabben voordat je ’s ochtends weg kunt. Vooral als je eigenlijk net aan op tijd bent (en dus te laat zal zijn als je eerst nog 10 minuten moet krabben) en je krabber niet kunt vinden. Om heel snel je ramen te ontdooien meng je simpelweg één deel water met 2 delen alcohol, doe dit in een spuitfles, en voilà! Gebruik hiervoor alcohol met een zo hoog mogelijk percentage (minstens 70%) die je in elke apotheek kunt vinden. Gebruik je pinpas dus maar voor betere dingen, krabben is nu in het verleden.

Tip 2 Touchscreen handschoenen

Alleen omdat het koud is heb je niet ineens minder vaak je telefoon nodig. En wanneer je zoals veel mensen je hele leven op je telefoon hebt staan (berichten, agenda, muziek, navigatiesysteem, camera en noem maar op) heb je geen zin om telkens je handschoenen aan en uit te moeten doen. Om gemakkelijk al die berichten te bekijken, je muziek aan te zetten en je potentiële date te ‘swipen’ zonder koude vingers te krijgen kun je echt niet zonder een paar touchscreen handschoenen. En als je dan toch bezig bent, doe dan meteen een paar stijlvolle lederen handschoenen zoals deze. Warm, stijlvol en toch mobiel, wat wil je nog meer?

Tip 3 Overal warme voeten

De makkelijkste manier om zelfs de koudste voeten op te warmen is toch wel de hittepit. Deze stoffen zakjes zijn gevuld met pitten of zaden en zijn gemakkelijk op te warmen in de magnetron. En aangezien je zowel op je werk als thuis eigenlijk altijd wel een magnetron hebt staan hoef je nooit meer te wachten tot die kleine ijspegels zelf ontdooien nadat je naar je werk gefietst bent. Het leuke is dat ze zelfs als sloffen bestaan! Oké, niet heel modieus, maar je voeten stop je lekker onder je bureau en niemand die er wat van ziet…

Tip 4 Stijlvolle sjaals

Niet alleen lekker warm, de sjaal kan echt elke outfit afmaken of opfleuren. Kijk eens naar dit geweldige filmpje waar je kunt zien dat je een sjaal op tientallen manieren kunt dragen. Dus maak van je koukleumerij een fashion statement met iedere dag een ander sjaaltje.

Tip 5 Soep

Een echt bakje troost, voor iedere smaak een ander recept en nog gezond ook; in de winter eet je vooral veel soep. Het is zo makkelijk als groenten, water en een bouillon blokje bij elkaar gooien, in de blender en klaar. Iedereen kan het, dus jij ook! Op internet zijn heel veel –maar dan ook heel veel- lekkere soeprecepten te vinden, dus ook vast eentje die jij lekker vindt. Mee naar je werk in een thermoskan, als tussendoortje of een ware maaltijdsoep, het is hèt gerecht om de winter door te komen.

En jij, heb jij nog tips om van de winter het meest geweldige seizoen te maken?Over de Auteur

Tips kom je met gemak zelfs de koudste winters door.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Wed, 13 Dec 2017 at 1:07 PM, by sofialee7890
Great one

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo