FB pix Alles over Dr Martens - Artikelpost

Alles over Dr Martens

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1952 | Aantal woorden: 536 | Datum: | 0 commentaar

Dr MartensSommige merken verdienen extra aandacht. Omdat ze een rijke historie, eigenwijs design of een grote schare fans hebben. Dr Martens heeft alle drie. Hoog tijd dus voor een website waar liefhebbers alle informatie over hun favoriete merk kunnen vinden.Dr Martens Day is een site die veel informatie biedt: variërend van aardige weetjes tot praktische tips. Iedere bezoeker kan zijn hart ophalen bij artikelen als:

Historie van Dokter Martens
Dr Martens online
Dr Martens in Nederland

De historie
Sommige merken zijn zo eigenzinnig, dat ze wel een rijke historie moeten hebben. Dokter Martens (zoals het merk oorspronkelijk heette) is zo’n merk. De roots van het bedrijf liggen voor een belangrijk deel in Duitsland, maar het succes kwam pas na een samenwerking met een Britse schoenenmaker. Hoe dat verliep en wat je daar ook vandaag nog van merkt staat breeduit beschreven op de website.

Dr Martens online
De meeste fashion-merken hebben de waarde van internet al lang onderkend. Ook Dr Martens is actief. Onder andere op Twitter, Facebook en de eigen website. Wat mag je van deze sites verwachten? En kom je dankzij social media echt in contact met het merk? De analyse lees je op Dr Martens Day.

Dr Martens in Nederland
Nu al het meest gelezen hoofdstuk op de website: de band van Dr Martens met Nederland. In landen om ons heen duiken soms in de kleinste plaatsen official Dr Martens shops op. Of is de collectie bij verschillende schoenenwinkels te koop. In Nederland ligt dat een beetje anders. Daarom brengt Dr Martens Day verkooppunten voor je in beeld, met hulp van lezers natuurlijk. En we tippen een paar punten aan waar je op moet letten bij het bestellen van Dr Martens online. Want er zijn partijen die de schaarste in aanbiedingsplekken van Dr Martens behoorlijk willen uitbuiten over de rug van de consument…

Denk je dat dit alles is? Zeker niet: Dr Martens Day heeft meer, veel meer informatie te bieden. Het is een site die je als fan van en uniek merk met eigen signatuur niet mag missen. 

Over de Auteur

Dr Martens Day is een initiatief van de redactie van Alle10top.nl.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo