FB pix Alles wat je moet weten over PMU wenkbrauwen - Artikelpost

Alles wat je moet weten over PMU wenkbrauwen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 167 | Aantal woorden: 502 | Datum: | 0 commentaar

Mooie volle wenkbrauwen zijn al een tijdje helemaal hot. Het kan lastig zijn om mooie wenkbrauwen te krijgen of zelfs bij te tekenen met potlood of poeder. Gelukkig is er nu een oplossing: PMU Wenkbrauwen. PMU staat voor Permanente Make-up en dat wil zeggen dat de wenkbrauwen met een soort eigen tatoeëermachine worden ingevuld met pigment. Dit klinkt wellicht eng, maar het is een veilige en populaire behandeling waar al veel mensen blij mee zijn. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over PMU wenkbrauwen!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

PMU wenkbrauwen is een veilige behandeling en wordt meestal uitgevoerd door een professionele PMU artist. Voorafgaand aan de behandeling zal er worden gekeken naar de vorm en kleur van je wenkbrauwen en zal er een schets worden gemaakt hoe jouw nieuwe wenkbrauwen eruit zullen komen te zien. Vervolgens zal er met een soort naaldje (met pigment) heel nauwkeurig haartje voor haartje pigment in de huid worden geprikt. De behandeling kan, afhankelijk van de persoon, tot wel twee uur duren.

 

Is het pijnlijk?

PMU wenkbrauwen is niet helemaal pijnloos te noemen. Sommige mensen beschrijven het gevoel als een lichte krab met een scherp nageltje. Maar de meeste klanten rapporteren dat het veel minder pijnlijk is dan ze vooraf hadden gedacht.

 

Is het permanent?

PMU wenkbrauwen is een semi-permanente behandeling. Dit houdt in dat de wenkbrauwen niet voor altijd blijven zitten, maar wel enkele jaren mooi blijven (tussen de 1 tot 4 jaar). Na die tijd vervaagt het pigment en zal het langzaam minder zichtbaar worden. Het is altijd mogelijk om na de behandeling de wenkbrauwen opnieuw te laten zetten.

 

Welke nazorg is er nodig?

Na de behandeling is het belangrijk om de huid goed schoon (maar voorzichtig) te houden. Het is aan te raden om minimaal een week geen make-up te gebruiken om de huid alle tijd te geven om te herstellen. Daarnaast kan het wel 4 weken duren voor de huid volledig is genezen. Hou dan ook rekening met bepaalde activiteiten zoals zwemmen, sauna bezoeken en sporten. 

 

Wat zijn de kosten?

De kosten van PMU Wenkbrauwen lopen uiteen. Het verschilt per salon en PMU artist wat ze ervoor vragen. Maar de meeste tarieven liggen tussen de € 250 en € 500. Het is misschien een flinke investering, maar het is het absoluut waard. Je hebt er de komende jaren tenslotte plezier van.Over de Auteur

De auteur is een specialist op het gebied van PMU behandelingen en deelt graag haar kennis omtrent PMU behandelingen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo