FB pix Amerikaanse overhemden - Artikelpost

Amerikaanse overhemden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1035 | Aantal woorden: 409 | Datum: | 0 commentaar

Het topmerk Arrow is ontstaan in 1851 en wordt tegenwoordig gezien als de beste fabrikant van het klassieke Amerikaanse overhemd. Arrow is ook verre van een klein merk. De overhemden van dit kwaliteitsmerk worden tegenwoordig namelijk in meer dan vijftig landen over de gehele wereld verkocht.

Amerikaans op en top

De shirts van Arrow zijn al decenia lang het toonbeeld voor de kleding style van de Amerikaanse man. In de jaren zestig was Arrow het toonbeeld voor de werkende man een een echt amerikaans gezin. Vandaag de dag zijn ze nog altijd populair met een ruime Amerikaanse opasvorm. De overhemden zorgen voor een juiste balans tussen modern en klassiek, en stralen zelfverzekerdheid uit. Naast de stijl is natuurlijk ook het draagcomfort van belang. Arrow shirts kunt u vinden met zowel korte als ook lange mouwen, zodat ze ideaal zijn voor zowel zomer als winter. Het materiaal dat gebruikt wordt voor het vervaardigen van deze overhemden is voornamelijk katoen. Deze stof is licht, luchtig en zacht, en perfect als het warm is, maar ook als het weer buiten koeler is. Als u op zoek bent naar overhemden die van hoge kwaliteit zijn, lekker zitten en u er tevens top uit laten zien, dan zit u bij Arrow overhemden helemaal goed. 

Tegenwoordig ook online

Op het internet kunt u gemakkelijk hoogwaardige Arrow overhemden online bestellen. Dit kan heel snel en voordelig, en u hoeft niet eens naar de shop te gaan om overhemden te kunnen kopen. Wij leveren het eenvoudig bij u thuis af. Arrow is een merk als geen ander. Het merk staat voornamelijk bekend om de hoge kwaliteit die het produceert. De overhemden worden gekenmerkt door een klassieke stijl met een moderne flair. Het merk is daarom dan ook ideaal voor vrijwel elke gelegenheid. Bent u een succesvolle man en wilt u dit ook uitstralen? In dat geval is Arrow perfect voor u. Als u op zoek bent naar shirts dan zoekt u uiteraard iets speciaals dat bij u past en uw persoonlijkheid op een positieve manier uitstraal. Over de Auteur

Liefhebber van alles dat met Amerika te maken heeft. Arrow overhemden zijn voor mij de beste shirts die je kan vinden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo