FB pix Armbanden hebben ook gevoel - Artikelpost

Armbanden hebben ook gevoel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1324 | Aantal woorden: 359 | Datum: | 0 commentaar

Siliconen armbanden
Siliconen armbanden, het klinkt een beetje viezig en dat is het ook! Niet letterlijk, maar armbanden van een gel-achtige stof met een kleurtje omdat je een statement wilt maken, dat kan dus echt niet meer. Je mag zulke armbanden ook geen sieraden noemen natuurlijk… we kennen allemaal de gele armbandjes van wielrenner Lance Armstrong. Wanneer je die draagt, steun je zogenaamd iedereen die te maken heeft met kanker. Het idee erachter is mooi, maar als je zelf door deze ziekte getroffen wordt of bent, is het eerder wrang dan een steun in de rug. We vergeven Lance omdat hij zelf een held is, maar ook echt alleen daarom.

Armbanden met studs

In de punkscene mogen deze armbanden natuurlijk gewoon blijven, want wat je bent, straal je uit. De leren armband met metalen ‘knoppen’ is een dikke hit en zal ook echt niet gaan verdwijnen. Maar sommige mensen moeten een beetje normaal doen als het aankomt op armbanden. Natuurlijk mag je dragen wat je wilt, maar als je normaal iemand bent die skaters en punk haat, mag je natuurlijk niet met hun armbanden gaan lopen. Maak een keuze in dat geval!

Kaballah armbanden
Wie kent ze niet uit videoclips en bijeenkomsten voor de sterren? Een dun, rood draadje om de pols bij wijze van armband. Echte armbanden kun je het niet noemen, het is eerder een soort van bewijs dat je aan Kaballah doet. En Kaballah is natuurlijk hartstikke uit nu we Scientology hebben. Armbanden bij wijze van geloofsovertuiging en als visitekaartje zijn eerder eng dan goed. Maar uiteraard is iedereen vrij om te geloven wat ze willen, dus als je daar een armband bij wilt dragen: okee. Wel jammer dat Kaballah niet met een trendy armband te koop loopt!

 

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo