FB pix Armbanden hoeven helemaal niet duur te zijn - Artikelpost

Armbanden hoeven helemaal niet duur te zijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1483 | Aantal woorden: 358 | Datum: | 0 commentaar

Een lege pols ziet er slank en degelijk uit. Maar ook zeker een beetje sober en saai. Hoe leuk jij je polsen op met sieraden? Bij ‘sieraad’ denk je al snel aan iets dat fonkelt en schijnt en duur is… maar niets is minder waar als het aankomt op armbanden. Bij het opleuken van je outfit kun je met armbanden echt alle kanten op. Of je nu voor duur en bling wilt gaan of gewoon iets leuks om mee op te vallen… of simpelweg omdat je het zelf mooi vindt: elk materiaal kan gebruikt worden!

Touwtjes
Een simpel touwtje of haarelastiekje kan soms al genoeg zijn als het je puur gaat om het opleuken van je arm. Je pols is immers niet leeg meer en daar ging het toch om? Een beetje variatie is natuurlijk wel zo leuk. Doe dus vooral nog een touwtje om. Of een schoenveter kan zelf ook. Met verschillende kleuren kom je trouwens gelijk een stuk verder en je breekt een geheel nieuwe markt open. Met kleurtjes kun je de Afrikaanse cultuur opzoeken, of die uit Zuid-Amerika: veel felle, opvallende kleuren die uitstekend bij elkaar matchen.

Uit het buitenland
Om in het bezit te komen van dit soort kleurfestijnen hoef je echt niet naar het buitenland of zelf keihard aan de slag te gaan. In elke willekeurige grotere stad in Nederland zijn standjes (en op de markt natuurlijk ook!) waar deze kleurige armbanden verkocht worden. Let wel op dat je niet wordt opgelicht! Natuurlijk is de invloed van buitenlandse culturen in meer sieraden terug te vinden. Wat dacht je van de veren in kettingen en oorbellen? Daar kun overigens ook uitstekend armbandjes mee maken. Of liever kopen, zelf achter een duif, kip of pauw aangaan is ook zoiets.

 

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo