FB pix Armbanden moet je niet teveel overdrijven - Artikelpost

Armbanden moet je niet teveel overdrijven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1173 | Aantal woorden: 382 | Datum: | 0 commentaar

Armbanden in lagen
Het is niet zo moeilijk om deze trend voor sieraden tegemoet te komen. Armbanden in laagjes is namelijk niet veel meer dan een lange ketting of draad om je pols. Daar kun je dus inderdaad een daadwerkelijke ketting voor gebruik. Alleen komen die vaak niet helemaal goed uit, je draait hem er vaak net een keer te vaak omheen en als je een slag terugdoet, valt de armband/ketting van je pols. Armbanden in laagjes zijn makkelijk te realiseren, als je het goedkoop wilt aanpakken kun je als armband een touwtje gebruiken. Elke armband is te gebruiken en elke kleur is mogelijk. Je kunt zoveel variëren als je zelf wilt. Zilveren armbanden doen het altijd goed, eventueel met bedels, veren of steentjes. Wat jij wilt!

Gestapelde armbanden

Het klinkt bijna hetzelfde als armbanden in laagjes, maar dat is het zeker niet. Want gestapelde armbanden zijn veel verschillende armbanden. Dunne armbandjes in alle kleuren die je maar kunt verzinnen. Met steentjes of kraaltjes of bedeltjes, elke armband kun je hier eigenlijk voor gebruiken. Twaalf tot vijftien armbanden is toch wel het maximum, maar als je meerdere brede armbanden draagt is dat natuurlijk minder. Je kunt het zelf samenstellen, welke combinatie je ook zoekt. Experimenten en combineren, dat is toch wel waar het om draait met gestapelde armbanden.

Leren en plastic armbanden
Natuurlijk kan een leren armband niet ontbreken. Je kunt leren armbanden natuurlijk gewoon gebruiken als je gestapelde armbanden wilt dragen. Dat hangt dan wel van de breedte van de armband of. Natuurlijk is plastic ook gewoon te dragen. Plastic komt in veel soorten en maten en ook als vervanger voor diamanten is het uitstekend. Leer is niet alleen voor tassen of schoenen en plastic is niet alleen voor goedkope mensen. Je kunt er zoveel mee doen als je wilt, in welke kleur of combinatie ook! Een ideale oplossing als je snel wat bij elkaar grijpt.

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo