FB pix BabyFantasy - Artikelpost

BabyFantasy

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1060 | Aantal woorden: 325 | Datum: | 0 commentaar

BabyFantasy is met meer dan 200.000 producten, dagelijks worden er producten toegevoegd, één van de grootste webshops op de Nederlandse markt. BabyFantasy is gespecialiseerd in baby- en kinderproducten waarbij de mama’s absoluut niet vergeten zijn. Een scala aan producten, zoals buggy, kinderkleding, kinderstoel, kinderwagen, loopstoel, wipstoel, autostoeltjes en niet te vergeten positiekleding maken de website een unicum. Door de gestructureerde en overzichtelijke opbouw, waarbij er tevens een uitgebreide filter mogelijkheid is gebouwd, is het makkelijk en aangenaam om op de website te surfen. 

BabyFantasy heeft ook een menu dat Aanbieding heet, hierin worden producten weergegeven die in de categorie “actie” en/of “opruiming” vallen. Hier kunt u dus scherp geprijsde (opruiming)artikelen vinden.

Zo is er ook een forum waarop ouders een topic kunnen starten. Dit maakt het mogelijk om contact te leggen met soortgenoten. Uiteraard kunnen er ook informatieve artikelen geplaatst worden.

Het mooiste is voor het laatst bewaard, op de website wordt zorg gedragen dat er structureel kortingscodes worden weergegeven. In het menu “Extra korting” worden deze gedetailleerd aangegeven en kunnen ouders per productgroep de codes bemachtigen en gebruiken bij hun aankopen.

Bij vragen en/of opmerkingen kan er gerust gemaild worden waarbij er zeker een antwoord op volgt. Dus twijfel en bekijk de website.

BabyFantasy

 Over de Auteur

BabyFantasy is gespecialiseerd in baby- en kinderproducten waarbij we de mama’s niet vergeten zijn. U kunt alle denkbare producten, die geschikt zijn voor (jomge)gezinnen, vinden tegen de scherpste prijzen. Kunt u een product niet vinden, geen probleem. Mail ons en we zullen u van dienst zijn.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo