Nieuwe bandage feest jurken - Artikelpost

Nieuwe bandage feest jurken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 316 | Aantal woorden: 396 | Datum: | 0 commentaar

Heb jij gehoord van de nieuwste trend in dames jurkjes? Nee? Als je gek bent op mode dan is dit iets wat je zeker moet weten. Bandage dresses veroveren de damesjurk markt in raptempo. Celebrities uit binnen- en buitenland zijn er ook al gek op. Maar hoe komt dat? Wat is een bandage dress en waarom zijn deze jurkjes zo hip? Laten we beginnen met het fenomeen van de dames jurkje. Hoe vaak zien we niet jurkjes die net niet goed zitten op ons lijf. Een maatje 32 is namelijk absoluut niet standaard, waardoor het soms lijkt dat we verplicht weer aan de dieet moeten om eens wel goed voor de dag te komen. Frustrerend! Maar daar is nu dus een oplossing voor en dat is mede te danken aan mode ontwerper Hervé Leger. 

 

Bandage spandex materiaal

 

De achterliggende idee van de bandage dress is simpel en daarom ook zo krachtig. Bandage jurkjes zijn gemaakt van stretch spandex bandage stof. Dit is elastische stof wat erg sterk is. Bandage jurkjes zitten daarom dus ook redelijk strak om het lichaam met een reden. Door slim om te gaan met de stof en structuur kan bijna iedere vrouw erg super sexy uitzien. 

 

Een sexy zandloper figuur voor iedereen

 

De basis van iedere bandage dress is de zandloperfiguur. Dit is voor iedere vrouw de ultieme vorm. Slanke taille, volle heupen en buste en strak lijnen. Zo val je gegarandeerd op bij je vrienden...en de mannen uiteraard! Bandage jurkjes doen precies dat, de stof zal strakker zitten op vrouwelijke rondingen, zodat de taille automatisch slanker oogt. Het mooie is dat je dus niet per se een maatje 32 nodig hebt. 

 

Bandage jurkjes in alle soorten

 

De jurkjes zijn nagenoeg in iedere stijl verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan V-hals jurkjes, mouwloos modellen en feest jurkjes zonder straps. Je kunt alle kanten op. Sexy, uitdagend of heel elegant. De keuze is aan jou!Over de Auteur

La Paris Boutique is een online shop met specialisatie in bandage jurkjes. Wij bieden prachtige modellen aan volgens de nieuwste trends tegen scherpe prijzen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[132 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo