FB pix Bedrukte shirts: een wandelend reclamebord! - Artikelpost

Bedrukte shirts: een wandelend reclamebord!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1262 | Aantal woorden: 533 | Datum: | 0 commentaar

Het gaat er veelal competitief aan toe in de wereld van sportscholen en sportclubs. Nu adverteren ook steeds prijziger wordt, is het steeds lastiger om meer mensen naar juist jouw sportschool te trekken. Veel clubs hebben helaas niet door dat de meest potentieel lucratieve reclamemethode zich recht onder hun neuzen bevindt: de klanten zelf!

Bedrukte t-shirts zijn the way to go. Mensen kunnen er prima in sporten, en zijn ook prima buiten de sportschool te dragen. Veel mensen, vooral die mensen die zeer loyaal zijn aan hun sportschool of club, willen best wat uitgeven voor een bedrukt shirt wat zowel functioneel als trendy is.

Het eerste wat je moet doen is een fabrikant vinden die kan bieden wat jij voor ogen hebt. Dan moet je jezelf onder andere de volgende vragen stellen:

  • Heb je veel shirts nodig om te beginnen, of ga je in een later stadium shirts bijbestellen als er meer vraag naar is?
  • Van wat voor materiaal moeten de shirts gemaakt zijn? Is gewoon katoen prima, moet er stretch in zitten voor de dames, of ga je toch voor een wat luxere polo?
  • Hoe wil je het logo erop gezet hebben? Veel fabrikanten kunnen de shirts gewoon drukken, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld borduurwerk. Je moet dan ook rekening houden met de vorm van je logo en de kleuren van je logo zodat je kunt zien wat er mogelijk is.

Om ervoor te zorgen dat de shirts veel gedragen zullen worden, moet je zorgen dat er een simpele maar modieuze print op staat. Of dit nou het logo van de sportclub zelf is of een slogan waarvoor je club bekend staat maakt niet uit, het moet in ieder geval in duidelijke letters/lijnen gedrukt worden. Veel clubs gebruiken de populaire retro sportclub-designs, maar je kunt zover gaan als je verbeelding je brengt. Je kunt ook een leuke catch phrase op de achterkant zetten met daaronder de informatie van de club of sportschool.

Als je een fabrikant en een design hebt uitgekozen en je bedrukte t-shirts hebt ontvangen moet je alleen nog bedenken hoe je ze zal distribueren. Je zou ze gratis weg kunnen geven als iemand lid wordt. Een andere optie is om ze te verkopen, en dan ook meteen andere sportbenodigdheden aan te bieden zoals handdoeken en bidons. Veel sportclubs geven ook shirts weg na een bepaalde periode van lidmaatschap, zoals na een half jaar of een volledig jaar.

Bedrukte shirts zijn perfect als promotiemateriaal en daar zijn veel sportclubs intussen al achter. Of je ze nou verkoopt om meer winst te behalen of ze weggeeft voor promotie doeleinden, je kunt ervan verzekerd zijn dat iets wat zo praktisch is als een t-shirt prominent gedragen kan en zal worden.

 Over de Auteur

T-shirts bedrukken is supermakkelijk met de hulp van Vistaprint!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo