FB pix Bikini trends 2012 - Artikelpost

Bikini trends 2012

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1591 | Aantal woorden: 407 | Datum: | 0 commentaar

zwemkledingDe zomer lijkt nog ver weg maar de zwemkledingtrends van 2012 zijn al bekent! Ben jij ook iemand die elk jaar een nieuwe bikini of badpak koopt om er leuk uit te zien. Maar weet je niet zo goed welke kleur of stijl in is? Straks wel.

De zwemkleding van dit jaar staat in het teken van de natuur afkomstige kleuren. Maar let op, niet elke natuurkleur is dit jaar in.

Als jij een mintgroene bikini hebt of een pastelkleurige badpak dan kan jij deze dit seizoen beter laten hangen. Die kleuren zijn dit jaar niet in, leg de bikini maar onder in de kast want wie weet is deze volgend jaar wel in.

Als jij wel de blits wilt maken in je bikini of badpak en met de mode wilt meegaan. Dan moet je voor de warme natuurlijke kleuren kiezen. Dan kan je denken aan zwembad blauw (altijd leuk een badpak die matcht met het zwembad). Maar ook paars, goudgeel, fel blauw en roodtinten doen het ook goed in 2012.

Door een bikini of badpak te kiezen met de kleur olijfgroen of een beetje mosgroene. Komen de wat meer opvallender kleuren zoal rood, blauw, geel, oranje of paars beter naar voren. Een bikini die je dit jaar vaak zult zien en een trend wordt, is de bondeau bikini. Deze heeft als extra voordeel dat de bandjes niet over je schouder lopen waardoor die ook mooi meebruinen.

Mocht je als man willen weten wat de zwembroek trend voor dit jaar is of als vrouw iets voor je vriend willen kopen. Dan is het goed om te weten dat ze dit jaar niet strak mogen zitten, zodat hij er ook mee naar het strand toe kan lopen. Prints zijn dit jaar ook in en de lengte ligt tussen een zwemshort en zwemboxer in. Dus niet erg lang maar ook niet te kort om hem ‘gewoon’ te dragen.

Bezoek www.zwemkleding.nl voor meer tips en bikini’s.

 

Over de Auteur

www.zwemkleding.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo