C en A en de consument - Artikelpost

C en A en de consument

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 747 | Aantal woorden: 363 | Datum: | 0 commentaar

C en A is bekend in vele landen. Het keten heeft vele winkels in Nederland en daarbuiten en spreekt vaak de doelgroep aan met een beperkter budget. Vandaar dat ook de vlaggetjesweken bij C en A het goed doen.

Van oorsprong is C en A een Nederlands keten van warenhuizen. Sinds het ontstaan in 1841 is het uitgegroeid tot een onderneming waarbij maar liefst 40 duizend werknemers werkzaam zijn. In Nederland heeft het bedrijf ongeveer 130 filialen. In geheel Europa komt het aantal filialen neer op een totaal van om en nabij de 1500.

C en A kijkt echter nog verder. Ook in China probeert het stevig voet aan de grond te krijgen. Met onder andere de opening van een vestiging in Shanghai probeert het keten zichzelf te introduceren in dit grote land.

C en A is ook online goed actief. Duidelijk is dat de strategie van het keten zich ook meer op online gaat focussen. Ook logisch, want online is ook voor kleding simpelweg de toekomst.  Met name door een heldere, overzichtelijke webshop en regelmatige online sales probeert C en A meer klanten te winnen en bestaande klanten sneller te laten kopen.

Omdat C en A concurreert met andere warenhuizen, moet het wel meegaan in de e-commerce trend die op dit moment gaande is. Zou C en A dat niet doen, dan zou het wellicht na verloop van tijd kopje onder kunnen gaan en dat zou natuurlijk jammer zijn voor een onderneming als C en A.

Concluderend kunnen we dus zeggen dat C en A een warenhuisketen is wat wereldwijde bekendheid geniet. Het keten heeft een ontzettend lange geschiedenis en staat bekend om zijn vlaggetjesweken. Daarnaast begint C en A zich steeds meer online te profileren om zodoende staande te blijven in een markt met hevige concurrentie. En dat doet C en A goed.

Over de Auteur

De auteur is een onafhankelijk schrijver die helpt de juiste informatie te vinden op de juiste plek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo