FB pix Leren armbanden met drukkers - Artikelpost

Leren armbanden met drukkers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 6121 | Aantal woorden: 421 | Datum: | 4 commentaar

De nieuwe rage op het gebied van sieraden is armbanden met drukkers! Dit zijn speciale armbanden waarop drukkers bevestigd kunnen worden middels een kliksysteem. De armbanden zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. De armbanden zijn veelal van leer, en variëren van 3 bevestigingspunten tot wel 14. Er zijn grote en kleine chunks waardoor de breedte van de armbanden ook verschilt. Let dus goed op welke je koopt! Je klikt de drukkers op de armband met een systeem dat vergelijkbaar is met het kliksysteem wat je ook op je blouse terugvindt.

Deze nieuwe trend zorgt ervoor dat je een armband kunt samenstellen die helemaal bij jou past. Je kiest drukkers die jij mooi vindt op je leren armband waardoor deze helemaal naar jouw smaak is. De keuze is erg groot, en iedere sieraden trend van dit moment is erin verwerkt. We zien veel bloemen in verschillende kleuren en bling bling. Ook munten, uilen, Boeddha’s en doodshoofden zien we terug. De armbanden als geheel hebben een stoer karakter en passen echt bij een urban look. Het fijne van deze armbanden is dat je ze door middel van de gekleurde drukkers perfect kunt matchen met de outfit die je die dag aan hebt. Hoe meer kleuren je hebt, hoe beter!

Als je na een tijdje jouw drukkers zat bent, is het natuurlijk een idee om deze te ruilen met een vriendin van je. Zo loop je nooit met dezelfde armband rond.

Noosa is het bedrijf dat de chunks origineel ontwikkeld heeft. Een gevulde armband kost best een aardige duit, maar gelukkig heb je ook goedkopere alternatieven. Zo is deze trend toegankelijk voor iedereen met een hoog of laag budget.

Voor een kleine demonstratie van hoe de drukkers op de armbanden bevestigd dienen te worden kun je dit filmpje bekijken. Ben je al enthousiast geworden? Bedenk snel welke drukkers bij jou passen en doe mee aan deze trend!Over de Auteur

Lucenta Sieraden & Accessoires is een webwinkel gespecialiseerd in het aanbieden van fashion sieraden volgens de nieuwste trends. We houden de trends nauwlettend in de gaten, en informeren onze klanten via de nieuwsbrief hiervan.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo