Col, O of V heren trui - Artikel Post - Artikel Marketing

Col, O of V heren trui

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 560 | Aantal woorden: 411 | Datum: | 0 commentaar

Wat draagt een man het liefst? Is het een col, is het een O of is het een V. Het gaat natuurlijk over de hals van de herentrui. Hoe belangrijk is de hals van de trui, die de man draagt. Meestal is het een persoonlijke voorkeur, maar ook om praktische redenen kan men kiezen voor een bepaalde hals.

De coltrui is tegenwoordig niet zo heel populair, maar toch is hij ideaal bij wat kouder weer of wanneer er geen overhemd gedragen wordt. Je kunt de coltrui prachtig onder een kostuum dragen, maar zeker ook op een spijkerbroek is hij erg mooi. Het is dan wel belangrijk dat er een coltrui van goede kwaliteit gekocht wordt. Het liefst wol. Bij een goede kwaliteit coltrui blijft de pasvorm goed en hoeft men niet bang te zijn dat de col wijder wordt en gaat lebberen. Zeker een coltrui van goede kwaliteit zal mooi staan en is daarbij ook nog eens lekker warm.

De herentrui met de O-hals is wat meer gangbaar. Ook deze trui kan zowel bij een kostuum als op een spijkerbroek gedragen worden. Onder de trui met O-hals kan prima een overhemd gedragen worden. Wordt de trui casual gedragen, dan kan hij zonder overhemd ook zo op de spijkerbroek. Voor de herentrui met O-hals geldt hetzelfde als de coltrui. Kwaliteit en mooie materialen zijn belangrijk. De trui moet mooi passen en lang mooi blijven. Katoen en wol zijn dan ook weer de beste en meest gebruikte materialen om een trui mooi te maken en te houden. Er moet dan wel de beste soort katoen en wol gebruikt worden.

De herentrui met V-hals is mooi in combinatie met een bijpassend overhemd en stropdas, maar ook voor deze herentrui geldt dat hij ook zonder prima te dragen is. En weer is kwaliteit belangrijk om dezelfde redenen als de andere truien. Om zeker te zijn van goede kwaliteit truien koop je deze het beste in de goede heren modezaak, die alleen werken met merken die staan voor kwaliteit.Over de Auteur

Wij publiceren over van alles en nog wat! Zeer leerzaam en erg leuk!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo