FB pix Color blocking de zomertrend - Artikelpost

Color blocking de zomertrend

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1259 | Aantal woorden: 464 | Datum: | 1 commentaar

 

Color bloking is de kledingtrend voor dit seizoen.  4 jaar terug was het al een beetje in opkomst maar dit jaar, wordt het echt grootschaliger. Verschillende ontwerpers lieten modellen in fel gekleurde outfits over de catwalk lopen. En merken als Dsquared, Gucci , Prada en Louis Vuitton hebben hun collectie er al op afgestemd.

Zij doen ook aan color blocking

Ook zangeres Nicole Scherzinger  van de pussycat dolls is niet vies van color blocking, dat zelfde geldt voor Cheryl Cole.  Dus color blocking is echt de kledingtrend van dit seizoen.

Wat is color blocking?

Color bloking is een kleding style waarbij je felle kleuren met elkaar combineert. Zelfs kleuren die ‘normaal gesproken’ niet bij elkaar passen mag je nu combineren. Naast dat de kleuren fel zijn, dus niet flets. Moeten de kledingstukken vrij zijn van prints en versiersels zoals kraaltjes, je werkt alleen met kleurvlakken.  

Bijvoorbeeld een paars vest met een oranje rok. Dat verder opgeleukt kan worden met een gouden riem als accessoire.  Verder kun je ook tassen, topjes, jurkjes en schoenen gebruiken als je aan color blocking wilt doen. Deze kledingstukken en accessoires mogen contrasterend zijn, fel en complementerend. Dus je hebt veel ruimte om je te kleuren zoals jij wilt!

Wees niet verlegen om te experimenteren, het beste is om een maximum van 3 á 4 kleuren met elkaar te combineren. Door neutrale schoenen aan te doen kan je je outfit rustiger maken. Het is ook mogelijk om van top tot teen, één fel kledingstuk te gebruiken. En daarbij een paar leuke schoenen en accessoires te dragen.

Color blocking is ook voor mannen!

Wanneer je op het internet naar color blocking zoekt, zie je vooral foto’s van vrouwen. Maar ook mannen kunnen zeker meegaan in deze color blocking zomertrend. Kijk maar op color blocking voor mannen hier zie je dat het voor de man ook mogelijk is om er leuk uit te zien. Wanneer hij aan color blocking doet.

Heb jij ook zin om te color blocken, en wil jij je inspireren bekijk de color blocking tips blog en ga fel de zomer door!Over de Auteur

Color blocking is opvallend, vrolijk en hot. Dus waarom zou je er niet mee experimenteren!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo