FB pix Comfortabele premium slippers van Reef - Artikelpost

Comfortabele premium slippers van Reef

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1433 | Aantal woorden: 462 | Datum: | 0 commentaar

Al ruim 30 jaar staat Reef bekend als een premium slippermerk met slippers van hoge kwaliteit. De Argentijnse broers Fernando en Santiago “Santi” Aguerre hebben een grote passie voor de surfsport. Dit heeft dan ook een grote invloed op het merk gehad. Om zich te onderscheiden van de andere surfmerken bedachten de broers een zogenaamde Miss Reef. Een sexy vrouw in combinatie met mooie surfspots op de achtergrond. Dit werd goed opgepikt door de doelgroep. Miss Reef is dan ook uitgegroeid tot een wereldwijd icoon van de surf gemeenschap. Tegenwoordig heeft Reef naast slippers ook schoenen, kleding en accessoires in de collectie. Meer over Reef en de collectie van 2014 lees je in dit artikel.

Reef slippers
Heden ten dage is Reef een groot bloeiend merk met collecties over de hele wereld. Een belangrijke waarde voor Reef is het milieu en de natuur. Deze waarden komen terug in het speciale Reef Redemption programma. Het doel van dit programma is het verminderen van de ecologische voetafdruk. Dit komt bijvoorbeeld terug in de producten van Reef die gemaakt zijn van lijm op waterbasis, pvc vrij zijn en gemaakt van gerecyclede materialen. Ook doet Reef graag iets terug voor de maatschappij door het verrichten van vrijwilligerswerk met eigen personeel. Het hoofdkantoor van Reef is groen door gebruik te maken van zonne-energie en papierloze meetings. Het is dus wel duidelijk dat Reef veel aandacht heeft voor het milieu.  Daarnaast vind Reef het belangrijk om bij hun essentie te blijven, namelijk de surflifestyle. Dit blijft dan ook zichtbaar in de collecties en uitstraling van het merk. De nieuwe collectie voor de zomer van 2014 wordt in het volgende stukje kort uitgelicht.

 

Reef slippers collectie 2014
Comfortabel, dit is het woord dat het beste aansluit bij de teenslippers van Reef. Het voetbed, gemaakt van kunststof of leer, is vaak naar de voet gevormd. Ook het bandje tussen de tenen is in de meeste gevallen van comfortabel textiel of leer gemaakt. Een ander uniek kenmerk, in de herencollectie, is de flessenopener die verwerkt is in het voetbed. De nieuwe Reef slippers collectie heeft mooie beige, bruine, grijze en witte teenslippers van leer. Maar ook slippers van kunststof in mooie felle kleuren als rood, roze, blauw en paars. Kortom met Reef slippers zit je altijd goed, laat je verassen door de unieke details en het comfort van het merk. 

Over de Auteur

Een ruime kennis van mode en schoenen in het bijzonder.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo