Vind het juiste corrigerend ondergoed voor jouw! - Artikelpost

Vind het juiste corrigerend ondergoed voor jouw!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 127 | Aantal woorden: 578 | Datum: | 0 commentaar

Twijfel jij ook zo of je vandaag toch ene jurk gaat dragen? Dan kan je zelfvertrouwen wel een extra boost gebruiken. Elke vrouw is prachtig, maar soms twijfelen we te veel aan onszelf en creëren we vaak een negatief beeld van ons lichaam. We verbergen ons lichaam en hopen dat het niemand opvalt. Het dragen van kleding waar we ons goed in voelen helpt met het verbeteren van ons zelfbeeld. Kan je hierbij wel wat ondersteuning gebruik? Dan is shapewear wel iets voor jou.

Geef je zelfvertrouwen een boost

Met het dragen van corrigerend ondergoed geeft ons zelfvertrouwen weer een boost. Maar hoe komt dat? Corrigerend hemden en jurkjes brengen ons bovenlichaam in vorm en geeft ons een slankere taille, gladdere rug een en plattere buik. Een corrigerend hemd of topje draag je gemakkelijk onder je kleding en valt nauwelijks op. Stop met het corrigeren van je curves door het dragen van meerdere lagen kleding. Zo veel lagen kleding zit niet alleen warm, maar ook erg oncomfortabel. 

Ben je op zoek naar corrigerend ondergoed? Koop dan niet gelijk het eerste corrigerende hemd of jurk die je in de winkel tegen komt. Omdat we weten dat het vinden van de juist hemden en jurkjes moeilijk kan zij hebben we een paar handige tips voor je. Want de beste aankoop voor shapewear doe je zo:

 

  • Neem het kleding stuk waar je corrigerend ondergoed voor koopt mee na de winkel. Zo kan je het shapewear onder dat ene jurkje of blouse dragen en zie je gelijk het effect. Ook al zit het mooi, het ondergoed moet ook wel goed zitten.
  • Doe de paskamer work-out, wees niet bang er is niemand die je ziet. Spring, kniel, buig, en dans! Beweeg zoals je dat ook doet op een normale dag.
  • Buig ook eens naar voren om te testen of het shapewear niet omlaag rolt.
  • Houd het gerust een paar minuten aan om te kijken of het corrigerend ondergoed niet begint te knellen.
  • Vraag eventueel een medewerker om advies.
  • Koop het corrigerend jurkje of broekje niet te klein. Let goed op dat de het corrigerend ondergoed niet te lang is voor het dragen onder een rokje of jurkje.

Tip: bewaar na het aankopen het artikelkaartje voor een volgende keer.

Drie topmerken corrigerend ondergoed

Een corrigerende body van Sensi of Scolla Sottoseno zijn gemaakt van een heerlijk zacht materiaal! Ze zijn vormvast, perfecte pasvorm, naadloos, ondersteunend en zacht op de huid. Ook het merk Ten Cate ondermode heeft een collectie shapewear de Cotton Confidence. In deze collectie wordt katoen verwerkt voor een hoog draagcomfort.

Wester Been- en Ondergoed

Wester is een specialist in been- en ondergoed en bieden een ruim assortiment corrigerende body's en hemden. Van onder andere de merken Sensi, Ten Cate en Scolla Sottosenso. Naast shapewear kan je bij Wester ook terecht voor ondergoed en beenmode voor dames, heren en kinderen.Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[92 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo