FB pix Dameslaarzen: de stijlen voor 2010/2011 - Artikelpost

Dameslaarzen: de stijlen voor 2010/2011

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1673 | Aantal woorden: 632 | Datum: | 1 commentaar

Wat is het belangrijkste om te onthouden wanneer je gaat shoppen voor het perfecte paar dameslaarzen? Voor de één staat de mode centraal, de ander wil gewoon een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en comfort. Een hogere hak betekent niet per definitie dat het schoeisel in kwestie modieuzer is. Toch heeft de hoogte van de hak grote invloed op hoe comfortabel de laars is.

Wanneer ze perfect gecombineerd zijn met een bijpassende outfit en accessoires, kunnen dameslaarzen helpen een statement, een perfect totaalplaatje en een geweldige indruk te maken! Sommige dameslaarzen zijn speciaal gemaakt om op te vallen, terwijl andere de focus leggen op het droog en warm houden van je voeten tijdens de koude wintermaanden of werk buiten de deur. Je zult eerst moeten bedenken wat voor eisen jij stelt aan je toekomstige paar laarzen.

Enkellaarzen zijn geweldig wanneer ze gecombineerd zijn met de juiste kleding. Deze stijlvolle laarsjes staan super bij iedereen! De bovenkant van het enkellaarsje valt net onder het enkelbot. Iets om in gedachten te houden wanneer je enkellaarzen koopt, is om een paar te kiezen wat veel basic broeken en korte rokjes complementeert. Stop je broek alleen in de enkellaarzen als het een strakke broek is. Denk hierna ook goed na over welke kleur het beste zal passen bij je de kleuren van je cardigan. Hoe simpeler de enkellaars, des te meer opties je hebt om deze leuke laarsjesstijl mee te combineren.

Voor kniehoge laarzen kun je kiezen uit vele verschillende soorten materialen, maar voor maximum comfort is het misschien het beste om te kiezen voor een paar met een zachte voering. Hiermee kan je profiteren van een hoog niveau van comfort terwijl je een supermodieus paar laarzen draagt. Een andere tip om het comfort van kniehoge laarzen te verbeteren is het dragen van een panty of kniehoge dunne sokken. Dit maakt het makkelijker om je laarzen aan en uit te doen en het zit lekkerder. Als je deze laarzen combineert met een skinny jeans of een rokje die net iets langer is dan je laars, heb je een perfecte outfit die modieusheid en comfort samenbrengt.

Laarzen die tot over de knie komen, worden vaak gezien als een symbool voor krachtigheid en volgens sommigen zijn ze zelfs té sexy. Desalniettemin, als ze op de juiste manier gedragen worden kunnen ze geschikt zijn voor alledag en ook voor de  “ik ben klaar om te feesten”-look die velen met dit soort laarzen associëren. Als je deze ‘overknee’ laarzen draagt, is het van belang om ze te dragen als een soort accessoire die goed bij de rest van je outfit past. Een tip voor het dragen van deze laarzen is te zorgen dat er tussen de laarzen en de rest van je kleding geen huid te zien is – dit zorgt voor een smaakvollere look.

Wat momenteel erg in is, is om een soort laars te hebben die gedragen kan worden tot aan de knie, maar ook omgevouwen kan worden om een lagere laars te creëren, waardoor je een soort dynamisch duo hebt in één gaaf paar laarzen! Het maakt niet uit waarvoor je kiest – door de beschikbaarheid van al deze verschillende stijlen hoef je je niet aan slechts één look vast te houden.  Wees creatief, voeg je eigen stijl toe!

 



Over de Auteur

Jenny L.

Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Grisport veters - Zwart/Grijs - 120
Grisport veters - Zwart/Grijs - 120

€ 6,75
Toon product

FEETZ - Hielspoor en Fasciitis plantaris Inlegzolen voor mannen en vrouwen Steunzolen voor schoenen - Orthopedische inlegzolen - Platvoeten – Hardloop inlegzolen - Podologische inlegzolen voor voetboogpijn Hoge boog - Inlegzolen voor laarzen
FEETZ - Hielspoor en Fasciitis plantaris Inlegzolen voor mannen en vrouwen Steunzolen voor schoenen - Orthopedische inlegzolen - Platvoeten – Hardloop inlegzolen - Podologische inlegzolen voor voetboogpijn Hoge boog - Inlegzolen voor laarzen

€ 39,99
Toon product

Luxe Modulaire Schoenenkast - Ruimtebesparend schoenenrek - Met 3 Modules & 6 Planken - Compacte schoenen opberger - Waterbestendig - Zelf samenstellen - 94,2 x 43,6 x 31,5 cm - Zwart
Luxe Modulaire Schoenenkast - Ruimtebesparend schoenenrek - Met 3 Modules & 6 Planken - Compacte schoenen opberger - Waterbestendig - Zelf samenstellen - 94,2 x 43,6 x 31,5 cm - Zwart

€ 27,99
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo