FB pix Dameslaarzen en herfstjurken - Artikelpost

Dameslaarzen en herfstjurken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1422 | Aantal woorden: 530 | Datum: | 0 commentaar

De seizoensverandering van de zomer naar de herfst betekent één ding voor damesmode - tijd om de laarzen tevoorschijn te halen! Bereid u dit seizoen voor op allerlei soorten laarzen. Onlangs was een overvloed aan kleuren, materialen, stijlen en lengten te zien op de catwalks en we zullen deze verscheidenheid ook zeker dit najaar terug zien in het straatbeeld! Hoe weet u welke stijl het beste past bij uw kleding?

Korte jurken

Als de dameslaarzen waar u naar op zoek bent bedoeld zijn voor bij een korte jurk of een rok, draag dan een laarsje tot enkelhoogte. Jurken en rokken die tot het bovenbeen of de dij komen kunt u het beste combineren met een kort laarsje. Misschien komt u in de verleiding om laarzen tot de kuit of hoger te dragen maar doe dit niet! Het ziet er zelden goed uit en kan nogal ordinair overkomen. Draag enkellaarsjes maar wees niet bang om uw outfit een beetje op te leuken met wat felle kleuren. Bijvoorbeeld als uw jurk donkergrijs of zwart is, maak het geheel dan wat vrolijker met een rode of blauwe laars. Gebruik accessoires om de outfit af te maken en alles op elkaar af te stemmen.

Middellange jurken

Met een middellange rok of jurk heeft u de meeste keuze uit bijpassende dameslaarzen. Een middellange jurk valt op of net boven de knie. Bij dit soort jurken past een kuitlaars heel goed, of u kunt uw benen laten zien met een enkellaarsje. Beide laarzen passen goed bij deze lengte. Als u de outfit wilt opleuken of een vleugje glamour wilt toevoegen, kies dan voor details op de laars in plaats van felle kleuren zoals u kunt doen bij een korte jurk. Aangezien de lengte van deze jurk tot bij of tot op de laars valt bij een kuitlaars, kunt u felle kleuren beter vermijden. In plaats daarvan kunt u beter kiezen voor een laars met apart stiksel of andere aparte details. Als u kiest voor enkellaarsjes kunt u wel een felle kleur kiezen bij deze roklengte.

Lange jurken

Bij een lange jurk kunt u vrij kiezen welke stijl en lengte laars u draagt. Het materiaal van de jurk bedekt het grootste deel van de laars dus u kunt dragen wat het prettigst is. Maar vergeet niet dat de neus en de hakken van uw laarzen zichtbaar kunnen zijn! Dus draag laarzen die passen bij uw kleding. Door te kiezen voor een dunne of puntige hak maakt u de outfit vrouwelijker, een dikkere hak zorgt voor een casual uitstraling. Het is een goed idee om voor een neutrale kleur te kiezen omdat de jurk zelf de blikvanger is. Gebruik accessoires om de gewenste stijl te benadrukken en u bent helemaal klaar voor de catwalk dit najaar!

Over de Auteur

Sanne Velthuis

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo