FB pix Damesschoenen – De Trends voor 2011 - Artikelpost

Damesschoenen – De Trends voor 2011

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1144 | Aantal woorden: 1163 | Datum: | 0 commentaar

Waar let je op wanneer je gaat shoppen voor het perfecte paar damesschoenen? Voor de één staat de mode centraal, de ander heeft liever een comfortabel, gebruiksvriendelijk paar schoenen dat goed te combineren is met verschillende outfits. Tegenwoordig is er echter zo’n uitgebreid aanbod aan damesschoenen dat het mogelijk is om schoenen te vinden die tegelijk modieus en praktisch zijn.

Omdat er zoveel verschillende stijlen te vinden zijn, zul je eerst moeten bedenken wat voor eisen jij stelt aan je toekomstige paar schoenen. Of een paar schoenen wel of geen hakken heeft, heeft bijvoorbeeld grote invloed op hoe comfortabel de schoenen zijn. Ook is het belangrijk om te bedenken voor welke gelegenheid je de schoenen het vaakst zal dragen. Een paar met glitters versierde sandaaltjes met hoge hak staat natuurlijk fantastisch tijdens een chic feest, maar kun je deze schoenen ook makkelijk tijdens andere gelegenheden dragen? Soms is het beter om voor een eenvoudiger, maar toch stijlvol paar te kiezen dat je bijvoorbeeld ook naar kantoor kan dragen.

Dat gezegd, er zijn dit jaar weer voldoende stijlen om uit te kiezen. Hier de meest populaire trends op een rijtje:

Sandalen

Sandalen zijn voor de zomer een van de meest comfortabele stijl schoenen. Er zijn echter veel meer mogelijkheden dan alleen de oude vertrouwde Birkenstock. Versierd met kralen, diamantjes, strikjes, gespjes of bandjes, is de sandaal in 2011 een heus mode-item. Vooral de bohemian stijl, met franjes en/of kraaltjes, is erg hip in 2011 en staat fantastisch bij een zomerse maxi-jurk. Draag deze stijl sandaaltjes zowel op het strand, op straat of op een feestje voor een ontspannen, modieuze uitstraling.

 

Platform sandalen

Als je graag op hakken loopt maar toch ook redelijk comfortabel over het terras wil flaneren zijn sandalen met sleehakken of plateau-zolen ideaal. De echt hoge modellen plateauzolen vragen wellicht wat moed, maar gecombineerd met een simpele outfit staan ze super stijlvol. Peep-toes en sling backs zijn ook weer terug van weggeweest, en geven je een fijn retro-gevoel.

 

Mary Janes





Chic en schattig maar toch stevig en stabiel, de mary jane is een middelhoge schoen met een stevige hak en een bandje aan de voorkant van de voet. Deze stijl is tijdloos en zal nog lang in het modebeeld voorkomen.


Pumps

Met een klasieke pump sla je ook de plank niet snel mis. Eén van de trends voor 2011 zijn eenvoudige pumps in zachte ‘nude’ tinten. Combineer met kleding in soortgelijke kleuren en zwarte accessoires voor een chique look á la Coco Chanel. Een gerelateerde trend zijn schoenen geaccentueerd met kant, sensueel en romantisch maar toch netjes. Het ultieme vrouwelijke accessoire!

 

Stiletto’s


Stiletto’s gaan nooit uit de mode. Voor veel vrouwen (en mannen!) is een paar stiletto’s een onmisbaar ingrediënt voor een avondje stappen. Dit seizoen nemen we afscheid van driehoekige of vierkanten hakken, en keren we terug naar ronde of puntige vormen. Open tenen doen het ook nog steeds goed.

 

 Booties

Hot, chic en stylish. Eén van de meer gewaagdere keuzes qua damesschoenen dit seizoen zijn de half opengewerkte booties met gespjes, gaas, en/of ritsjes die de schoen een stoere uitstraling geven. Ga voor een versie met hak voor de ultieme combinative van stoer en sexy.

Over de Auteur

Sanne Velthuis

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Acaza -Praktisch Schoenenrek - voor 12 paar schoenen - Metaal - Zwart
Acaza -Praktisch Schoenenrek - voor 12 paar schoenen - Metaal - Zwart

€ 19,99
Toon product

Sophie Nordinn® - Schoenenrek Linkoping Roze (2 stuks) - Schoenenopbergers - Schoenen Organizer - Opbergsysteem - Schoenrek - 26x24x15 cm
Sophie Nordinn® - Schoenenrek Linkoping Roze (2 stuks) - Schoenenopbergers - Schoenen Organizer - Opbergsysteem - Schoenrek - 26x24x15 cm

€ 17,99
Toon product

Avalo Industrieel Kledingrek - Metaal - 110x33x150 CM - Zwart - Opbergruimte Voor Schoenen - Garderoberek Met Haken
Avalo Industrieel Kledingrek - Metaal - 110x33x150 CM - Zwart - Opbergruimte Voor Schoenen - Garderoberek Met Haken

€ 49,95
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo