FB pix De 5 toptrends voor damesschoenen 2011 - Artikelpost

De 5 toptrends voor damesschoenen 2011

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1679 | Aantal woorden: 595 | Datum: | 1 commentaar

Is er iets waar vrouwen gekker op zijn dan op schoenen? Schoenen zijn de favoriete modeaccessoire omdat schoenen altijd passen, ongeacht de maat van de dame in kwestie. 





2011 is tot nu toe een zeer succesvol jaar voor damesschoenen. De schoenen voor de lente en zomer zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en sommige in adembenemende kleuren. Ik heb ook al een voorproefje gezien voor de herfst en winter. 

Houten plateauzolen

De jaren 70 waren dit jaar de inspiratiebron voor deze schoencategorie. Het plateau is gestroomlijnd voor 2011 en geüpdate. Alle mooie kenmerken uit de jaren 70 zijn behouden in de vormgeving voor de nieuwe eeuw. De kleuren lopen uiteen van aardetinten en de plateausandalen passen goed bij de smallere capri’s die dit jaar in de mode zijn en bij de ultrasmalle skinny broek met rechte pijp. Houten plateauzolen passen ook goed bij een spijkerbroek, zowel bij een skinny jeans als bij een spijkerbroek met wijdere pijpen. 

Een nieuwe variatie op de plateauzool is de ‘flatform’. De flatform maakte z’n debuut op de catwalk tijdens het showen van de voorjaarsmode. Denk aan een damesschoen met het comfort van een ballerina met de rand van een plateauzool. Flatforms houden de hele voet op één lijn, in tegenstelling tot plateauzolen, dus als u wel meer lengte wilt maar niet op hakken wilt lopen dan is dit de schoen voor u. 

Espadrilles

De espadrille is terug. Het oude is weer nieuw. Ook de espadrille heeft een make-over ondergaan en is veel meer dan de favoriete schoen van tieners en moeders in khaki-broek en poloshirt. 

De gerestylde espadrille is opnieuw vormgegeven als een platte ballerina. Ze zijn koel, van katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. De dames zullen geen probleem hebben om espadrilles te vinden die passen bij hun kleding. 

Sandalen

De sandalen voor 2011 zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geen neon, geen pastel, maar de kleuren voor 2011 zijn licht en zoet. De dames moeten genoeg sandalen hebben in alle kleuren die passen bij hun zomer- en voorjaarskleding. 

Laarzen

Als het weer kouder wordt, komen de laarzen weer in de mode. Laarzen tot over de kuit zijn de trend van dit jaar. Of de dames nu kiezen voor blokhakken, stilettohakken of platte laarzen; laarzen zijn de grote favoriet deze herfst en winter. De populairste kleuren zijn neutrale kleuren die passen bij de roestkleuren van dit najaar. 

Loafers

Loafers zijn in 2011 het hele jaar hot. Voor de lente is deze op herenschoenen geïnspireerde damesschoen verkrijgbaar in een groot aantal heldere tinten en kleuren, waaronder limoengroen, baby blauw en felroze. Deze kleuren zijn te combineren met een capri, korte broek, spijkerbroek of een pantalon voor naar het werk. In het najaar worden de kleuren weer beige en roestkleurig maar de hak wordt hoger. Lederen loafers met een hakje staan goed bij een spijkerbroek en pantalon. Denk aan Katherine Hepburn met een geüpdate chique look voor 2011.

 

Over de Auteur

Op zoek naar schoenen voor brede voeten? Duo Boots heeft een breed assortiment!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Acaza -Praktisch Schoenenrek - voor 12 paar schoenen - Metaal - Zwart
Acaza -Praktisch Schoenenrek - voor 12 paar schoenen - Metaal - Zwart

€ 19,98
Toon product

Sophie NordinnĀ® - Schoenenrek Linkoping Roze (2 stuks) - Schoenenopbergers - Schoenen Organizer - Opbergsysteem - Schoenrek - 26x24x15 cm
Sophie NordinnĀ® - Schoenenrek Linkoping Roze (2 stuks) - Schoenenopbergers - Schoenen Organizer - Opbergsysteem - Schoenrek - 26x24x15 cm

€ 17,99
Toon product

Avalo Industrieel Kledingrek - Metaal - 110x33x150 CM - Zwart - Opbergruimte Voor Schoenen - Garderoberek Met Haken
Avalo Industrieel Kledingrek - Metaal - 110x33x150 CM - Zwart - Opbergruimte Voor Schoenen - Garderoberek Met Haken

€ 49,95
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo