FB pix De beste buitenlandse juweliers - Artikelpost

De beste buitenlandse juweliers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1501 | Aantal woorden: 323 | Datum: | 0 commentaar

Misschien is alleskunner Cartier wel de marktleider als het op luxe aankomt. De Franse juweliers van Cartier zijn al jaren gespecialiseerd in het produceren van zeer luxueuze sieraden. Denk hierbij aan geweldige horloges, prachtige ringen, indrukwekkende armbanden en unieke kettingen. Cartier is vooral bekend van de internationaal geroemde en beroemde horloges die gezien worden als statussymbool. Als online juwelier doet Cartier het dan ook uitstekend. De juweliers van Cartier zijn de eerste juweliers die zelfstandig sieraden maakten.

Luxe topper: Bulgari
Voor wie meer dan alleen juwelen wil hebben. De Italiaanse juweliers van Bulgari zijn bekend om de spectaculaire kwaliteit en het is zeker niet voor niets dat Bulgari als luxe merk gepromoot wordt. Als online juwelier hebben de horloges, tassen, geurtjes en accessoires veel fans. Wie nog een stapje verder wil gaan, moet vooral eens naar een zeer duur vijfsterrenhotel gaan: de zeepjes, shampoo en lotion zullen van Bulgari zijn. De juwelier heeft overigens ook gewoon zelf een hotelketen! Drie keer raden welke toilet- en badspullen daar in de kamers liggen…

Er is nog hoop: Harry Winston
Wie kent de Hope Diamond niet? Nou, zonder Harry Winston was dat ook zo gebleven! In 1958 doneerde hij deze wereldberoemde diamant aan het Smithsonian Institute. Verder had Harry Winston nog een andere connectie die we dankbaar mogen zijn: de acquisitie van de juwelencollectie van mevrouw Arabelle Huntington leverde een collectie aan sieraden waar menig juwelier stikjaloers op zou zijn. Mevrouw Huntington verzamelde namelijk kopstukken van juweliers in haar zeer indrukwekkende sieradenverzameling. Harry Winston wist daar wel raad mee. We zijn hem eeuwig dankbaar!

 

Over de Auteur

Juwelier Online onderzoekt welke online shops van juweliers het beste zijn. Dit baseren we op gebruiksvriendelijkheid, aanbod en uiterlijk. Verder tipt Juwelier Online trendproducten, merken en komen de beste juweliers in binnen- en buitenland aan bod.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo