De beste buitenlandse juweliers - Artikel Post - Artikel Marketing

De beste buitenlandse juweliers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RomanticGirl
Gezien: 1073 | Aantal woorden: 323 | Datum: Fri, 20 May 2011 | 0 commentaar

Misschien is alleskunner Cartier wel de marktleider als het op luxe aankomt. De Franse juweliers van Cartier zijn al jaren gespecialiseerd in het produceren van zeer luxueuze sieraden. Denk hierbij aan geweldige horloges, prachtige ringen, indrukwekkende armbanden en unieke kettingen. Cartier is vooral bekend van de internationaal geroemde en beroemde horloges die gezien worden als statussymbool. Als online juwelier doet Cartier het dan ook uitstekend. De juweliers van Cartier zijn de eerste juweliers die zelfstandig sieraden maakten.

Luxe topper: Bulgari
Voor wie meer dan alleen juwelen wil hebben. De Italiaanse juweliers van Bulgari zijn bekend om de spectaculaire kwaliteit en het is zeker niet voor niets dat Bulgari als luxe merk gepromoot wordt. Als online juwelier hebben de horloges, tassen, geurtjes en accessoires veel fans. Wie nog een stapje verder wil gaan, moet vooral eens naar een zeer duur vijfsterrenhotel gaan: de zeepjes, shampoo en lotion zullen van Bulgari zijn. De juwelier heeft overigens ook gewoon zelf een hotelketen! Drie keer raden welke toilet- en badspullen daar in de kamers liggen…

Er is nog hoop: Harry Winston
Wie kent de Hope Diamond niet? Nou, zonder Harry Winston was dat ook zo gebleven! In 1958 doneerde hij deze wereldberoemde diamant aan het Smithsonian Institute. Verder had Harry Winston nog een andere connectie die we dankbaar mogen zijn: de acquisitie van de juwelencollectie van mevrouw Arabelle Huntington leverde een collectie aan sieraden waar menig juwelier stikjaloers op zou zijn. Mevrouw Huntington verzamelde namelijk kopstukken van juweliers in haar zeer indrukwekkende sieradenverzameling. Harry Winston wist daar wel raad mee. We zijn hem eeuwig dankbaar!

 

Over de Auteur

Juwelier Online onderzoekt welke online shops van juweliers het beste zijn. Dit baseren we op gebruiksvriendelijkheid, aanbod en uiterlijk. Verder tipt Juwelier Online trendproducten, merken en komen de beste juweliers in binnen- en buitenland aan bod.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo