De beste schoenen voor dit najaar - Artikelpost

De beste schoenen voor dit najaar

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 150 | Aantal woorden: 807 | Datum: | 0 commentaar

Ieder jaar komen er in het najaar nieuwe schoenentrends. Dit is erg leuk voor de schoenenliefhebber. Ook voor andere mensen is dit fijn want zo kun je er altijd leuk bijlopen in het najaar. In dit artikel worden er een aantal schoenen behandeld die dit najaar wel eens helemaal trending kunnen worden. Uiteraard zijn dit ook de beste schoenen die je kunt kopen voor dit najaar.

De eerste sneaker uit het lijstje

Om te beginnen trappen we het artikel af met een paar mooie Adidas sneakers. Het gaat om de Adidas Superstars. Dit is een lage schoen met een ronde neus. De bekende drie strepen van Adidas staan op zowel de binnen als de buitenkant van de schoen. De superstart zijn al erg lang trending, dus als je nog geen paar hebt is dit zeker aan te raden. Het zijn goede dichte schoenen met ook nog eens een mooi uiterlijk. Er zijn verschillende modellen van de schoen beschikbaar. Je kunt ze kiezen met een leren en een stoffen binnenkant. Dit kan beide erg lekker zijn in het najaar. Ook qua kleurstellingen is er erg veel mogelijk bij deze sneakers. Ze zijn in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen. Naast dat je kunt kiezen voor de standaard varianten, zou je ook eens kunnen kijken of je het leuk vindt om de schoenen te personaliseren. Indien je dit doet, heb je de mogelijkheid om alles aan de schoen zelf te samenstellen.

De tweede sneaker uit de lijst

Naast de mooie Adidas sneaker, is de Nike Air Jordan One ook een zeer geschikte keuze voor het najaar. De schoen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Voor het najaar worden de mids en de highs aangeraden. Vooral de mids modellen van de Nike Air Jordan One modellen zullen veel verkocht worden in de winter. Dit heeft te maken met het feit dat de hoge modellen van de sneakers erg exclusief zijn. Ze zijn bijna nooit in de winkels te koop en bepaalde modellen worden op resell sites verkocht voor duizenden euro’s. De mid modellen van de schoen lijken erg op de highs en zijn ook erg geliefd. Deze modellen komen tot net over je enkel en liggen in de winkel voor een prijs van 130 euro. De Nike Air Jordan One sneakers zijn erg geschikt voor het najaar. Dit komt omdat het hoge en dichte schoenen zijn. Ze zijn in erg veel kleuren beschikbaar. Het gezicht van alle verkochte Nike Air Jordan modellen is Micheal Jordan. Dit is een wereldberoemde basketballer die ook eigenaar is van het merk Jordan.

De nummers 3 en 4

Naast de bovenstaande sneakers, zijn er nog een hoop andere sneakers goed geschikt voor het najaar. Op nummer drie in het lijstje staat de Nike Air Force One Mid. Dit is een hoog model van de simpele, lage witte schoenen van Nike die erg veel tegenkomt. Op nummer vier staan de Stan Smith schoenen van Adidas. Dit is een fijne schoen en ze lijken erg op de superstars.Over de Auteur

Ellen is content schrijver voor diverse onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo