FB pix De consequenties als je slecht passende dameslaarzen koopt - Artikelpost

De consequenties als je slecht passende dameslaarzen koopt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1346 | Aantal woorden: 503 | Datum: | 0 commentaar

Voor veel toegewijde schoenenverzamelaars is het vinden van een prachtig paar dameslaarzen in een etalage een opwindende aangelegenheid. Tevens weet een vrouw die een paar stylish laarzen draagt dat ze een aantrekkelijk fashion statement maakt. Toch, als de laarzen de verkeerde maat zijn of op enige andere manier gewoon niet passen, zal ze hoogst waarschijnlijk spijt hebben van haar aankoop. Slecht zittende dameslaarzen kunnen een breed scala aan problemen veroorzaken voor de draagster, wat zal resulteren in het feit dat de laarzen een snel retourtripje richting kast maken.

Bij het aantrekken van een paar laarzen heeft een vrouw snel genoeg door of ze passen of niet. Toch gebeurt het maar al te vaak dat het aantrekkelijke voorkomen van de laarzen ervoor zorgt dat de vrouw in kwestie een oogje dichtknijpt met betrekking tot de pasvorm. Met andere woorden – het is goed mogelijk dat ze laarzen koopt die eigenlijk overduidelijk te klein zijn. Soms overtuigt ze zichzelf dat het hebben van een paar geweldige laarzen wel wat pijn waard is. Het is niet erg verrassend dat een slecht passend paar laarzen snel voor zere voeten zorgt. Als je te klein schoeisel draagt worden je tenen samengedrukt, wat zeer slecht is voor de bloedcirculatie. Hoge laarzen die te strak zitten drukken in het onderbeen als er geen ruimte is. Zelfs als je dan gaat zitten voel je dat de laars simpelweg niet past. Om comfortabel te kunnen rondlopen, moet een vrouw dan ook op zoek naar laarzen die stylish zijn en ook goed passen.

Laarzen die te groot zijn, zijn overigens net zo vervelend als te kleine laarzen. Zo vergroot het de kans op struikelen en vallen enorm. Met te grote laarzen aan voel je je ook gewoon niet zeker in je schoeisel. Je voeten kunnen dan heen en weer glijden in de laarzen, wat zorgt voor een gebrek aan stabiliteit. Misschien moet je zelfs je laarzen voortdurend ophijsen. Een vrouw die te grote laarzen draagt moet tijdens het lopen voortdurend op haar hoede zijn. Kortom, het dragen van slecht passende laarzen is zowel riskant als oncomfortabel.

Uiteraard moet je je laarzen altijd passen voor je ze koopt. Het is dan een goed idee om eventjes een rondje ermee door de winkel te lopen voor je je beslissing neemt. Je moet dan opletten of je voeten stevig in de laarzen zitten, en of je er gemakkelijk mee kunt lopen. Dit geldt zelfs als de laarzen in principe gewoon in jouw maat zijn. Een paar dameslaarzen kan veel aantrekkelijke kwaliteiten hebben, maar als ze niet goed zitten zullen die aspecten snel hun glans verliezen. Het is natuurlijk het beste om een paar laarzen te vinden die een combinatie bieden van comfort en stijlvolle elegantie.

 Over de Auteur

Jenny L.
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo