FB pix De juiste broeken kiezen is niet eenvoudig - Artikelpost

De juiste broeken kiezen is niet eenvoudig

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1698 | Aantal woorden: 773 | Datum: | 0 commentaar

Veel mensen hebben moeite met het kiezen van broeken die goed bij hun figuur en hun uiterlijk passen. Je bent niet de enige! Gelukkig zijn er goeie, feitelijke leidraden voor het vinden van de juiste broeken en jeans bij jouw figuur. Hou je daaraan vast en je hebt in no time de perfecte broek aan!

Tips voor het kopen van broeken

Kijk eerst eens in de modebladen en op internet wat de trends van dit moment zijn. En let daarbij vooral op welk type broeken jij mooi vindt. Vervolgens ga je shoppen. Bij verschillende (online) winkels, zodat je goed kunt vergelijken. Neem een vriendin mee of vraag iemand om hulp bij het zoeken op internet. Dat is wel zo gezellig en bovendien kan diegene jou en de broeken die je kiest beter (over)zien dan jij dat in de spiegel kan.

 

De goeie broek zit meteen goed

Het is een ongeschreven wet: de beste broeken zitten meteen perfect. Koop geen jeans die te wijd of te strak zijn, ook al vind je juist die ene kleur zo mooi. En onthoud dat een spijkerbroek door het dragen altijd iets wijder wordt.

Heb je een model gevonden dat lekker zit? Bekijk dan (het liefst samen) hoe de broek je staat:

  • Passen de pijpen bij de schoenen die je graag draagt?
  • Let op het formaat en de plaats van de zakken.
  • Wat doet de broek met je figuur?
  • Past de kleur wel bij jou en bij je schoenen?
  • Maakt de broek je langer, korter, dikker of slanker?

En wil je jouw nieuwe broeken online kopen? Doe dat dan bij een webwinkel waarbij je gratis kunt ruilen en/of retourneren. 

Let op je figuur

Heb je volle billen en zijn je heupen breder dan je schouders, oftewel heb je een peerfiguur? Kies dan voor broeken met rechte pijpen. Strakke modellen en opvallende details op heupen en billen, vermijd je liever.

Heb je een rond bovenlijf, platte billen en relatief slanke benen, het zogenaamde appelfiguur? Kies dan het liefst geen al te donkere broeken. Die maken je benen dunner. Spijkerbroeken met een lage heuplijn die niet al te strak zitten, staan je waarschijnlijk goed. En zoek eens naar achterzakken met flappen. Die geven je billen net dat beetje extra volume.

Heb je een atletisch figuur? Dus ben je overal ongeveer even breed en heb je lange, relatief dunne benen? Koop dan liever geen rechte modellen en broeken met een te hoge taille. Strakke spijkerbroeken en jeans die je achterwerk accentueren staan je vaak erg goed!

Zijn je heupen net zo breed als je schouders en heb je een smalle taille en ronde billen? Dan heb je een zandloperfiguur en kan je eigenlijk vrijwel alles hebben. Vooral stretchjeans zijn specifiek geschikt voor jouw figuur.Over de Auteur

Wenz-mode.be is een belgisch online warenhuis met een breed assortiment in onder andere sieraden, kleding en woonartikelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo