Dé oplossing voor jouw sok irritaties - Artikelpost

Dé oplossing voor jouw sok irritaties

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 273 | Aantal woorden: 594 | Datum: | 0 commentaar

We kennen het allemaal wel, de verschillende irritaties die bij sokken komen kijken. Al is het wanneer ze langzaam afzakken tot onder je voet tijdens een lange wandeling of als je net nieuwe schoenen hebt gekocht die toch net te laag zijn om er met sokken in te kunnen. Speciaal daarvoor zijn hier een rijtje met sokken die er hopelijk voor zorgen dat je heerlijk kunt genieten van je wandeling zonder dat je telkens moet stoppen om je sokken op te trekken of dat je kan shinen met je nieuwe schoenen zonder dat er een lelijk sok randje bovenuit komt.

 

Sneaker sokken

Sneakersokken zijn misschien toch wel het soort sokken waar je gelijk aan denkt wanneer je opzoek bent naar lage sokken, maar onder de sneaker sok vallen weer allemaal verschillende varianten. Zo zijn er de enkelsok, de footie en de quartersok.

De enkelsok is met zijn lage pasvorm het meest bekend. Vaak is van de enkelsok nog net een randje zichtbaar, dit hangt af van het soort schoen dat je draagt. Wil je dit randje juist niet, dan is de footie een optie. De footie is lager uitgesneden dan de enkel sok en om te zorgen dat deze goed blijft zitten, bestaat de stof bij de hak uit anti-slip of zit in de boord van de sok een strakker elastiek.

Dan de laatste sneaker sok variant, de quartersok. De hoogte van deze sok valt tussen de enkelsok en de normale sok in en komen dus wel degelijk boven je schoen uit. De quartersok wordt voornamelijk gedragen tijdens het sporten, want door de hoogte van het sok blijven ze tijdens het vele bewegen goed zitten.

Welke soort sok voor jou geschikt is, is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Je kunt er altijd voor kiezen om af te wisselen afhangend van de situatie.

 

Stof

Speciaal voor de veranderende seizoenen, zijn er sokken van verschillende stoffen gemaakt. Natuurlijk is iedereen wel bekend met de dikke wollen sokken voor de koude wintermaanden, maar er zijn ook sneakersokken gemaakt van wol die je voeten lekker warm kunnen houden. Met de grote wollen sokken die je thuis draagt, pas je natuurlijk niet in iedere schoen en voornamelijk niet in sneakers. Tijdens de warmere maanden kun je er dan voor kiezen om katoenen sneakersokken te dragen. Deze houden je voeten, in vergelijking met de wollen sokken, juist weer lekker fris in je sneakers. Heb je toch liever wollen sokken? Dan heb je ook nog de keuze voor wollen sneakersokken.

 

De grootste irritatie

Tot slot in het kort een beschrijving van wat misschien wel het meest frustrerend is. Meisjes en vrouwen kennen dit verschijnsel ook wel als het aankomt op haarelastiekjes. De magische verdwijning. Sokken zijn ook zo’n soort. Wanneer ze plots verdwijnen in de wasmachine of wanneer je op magische wijze een van de twee sokken kwijt bent. Zakken je sokken dan al niet af, dan kom je wel tot de conclusie dat je weer eens twee verschillende sokken te pakken hebt.Over de Auteur

De auteur is bekend in de mode en deelt hierover graag zijn tips

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[117 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo