De perfecte balans tussen formeel en casual - Artikel Post - Artikel Marketing

De perfecte balans tussen formeel en casual

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 131 | Aantal woorden: 700 | Datum: | 0 commentaar

Mannen doen net zo hard aan modetrends mee als vrouwen. En reken maar dat modetrends snel ontwikkelen. Fashion is stijl en daarvoor moet je durven. Maar sneakers onder een pak, dat is toch absurd? Toch zie je het steeds vaker. Misschien moeten we onze mening daarover dan ook een beetje bijstellen. Want wil je als man in deze maatschappij er modieus uitzien, dan moet je er wel aan geloven. Sneakers en een pak, het is super hot!

Sneakers onder een pak

Als je eens goed om je heen kijkt, dan zie je steeds meer mannen sneakers onder een pak dragen. Niet alleen in hun vrije tijd, maar ook naar het werk. Sneakers onder een pak het kan gewoon, net zoals dat vrouwen tegenwoordig sneakers onder een jurk kunnen dragen. Alles kan en niets is gek meer. Maar, er zijn natuurlijk wel regels aan verbonden.

Sneaker regels

Je kunt sneakers dus onder een pak dragen, maar er moet natuurlijk wel een balans zijn tussen formeel en casual. Felle kleuren zijn niet gewenst en zeker niet twee of meer kleuren. Het beste kun je sneakers van een donkere kleur combineren met je pak, die kunnen je pak aanvullen en zijn een goede match.

Dikke zolen zijn not done, net zoals luchtgaten en mesh-structuur. Sneakers met een frisse look zijn de perfecte combinatie. Kleur kun je eventueel indien je dit wilt aanbrengen met gekleurde veters of met andere kleine details.

Voor alle gelegenheden

Een outfit dat zowel casual als formeel is, zie je steeds vaker verschijnen. Het voordeel van sneakers onder een pak is dat het pak niet alleen maar bij zakelijke en formele gelegenheden gedragen hoeft te worden. Het pak kan uit de kast getrokken worden wanneer je maar wilt.

Met het pak ben je absoluut stijlvol, maar wel op een speelse en casual manier. Heb je een feestje en wordt er gedanst, dan ben je met sneakers en een pak ideaal gekleed. Je verschijnt stijlvol op het feest en je sneakers zijn de perfecte schoen om heerlijk mee te dansen.

Maar ook naar je werk, zakelijke afspraken of een bezoekje aan een museum kom je met deze combinatie perfect voor de dag.

De combinatie van groen en blauw

Groen en blauw zijn de ultieme kleuren voor mannen. Het zijn de kleuren die zowel in de zomer als in de winter goed gedragen kunnen worden. Wist je dat de combinatie van groen met blauw goed bij elkaar passen? Zelfs veel beter dan je misschien gedacht had. Daarnaast zijn beide kleuren ook weer goed te combineren met andere kleuren.

In de wintermaanden kun je wel beter voor de donkerdere kleuren groen en blauw kiezen. Alle combinaties zijn mogelijk, alles kan. Zo kun je gaan voor een donkergroen pak met een lichtblauw overhemd (liefst strijkvrij) of een groene broek met een blauw colbertje en een groene stropdas.

Ben je het pak even zat, dan trek je toch gewoon een donkerblauwe coltrui aan met daaronder een groene chino. En je kunt er zeker van zijn dat je de perfecte winterlook hebt.

Kleuren groen en blauw komen vaak voor deze winter

Bij de kleurcombinatie groen met blauw moet je niet te veel andere kleuren toevoegen. Zeker kleuren als zwart en bruin zijn ‘no go,’ terwijl de kleuren wit en grijs juist heel goed te combineren zijn met groen en blauw. Het laat deze kleurcombinatie nog meer spreken. En met een stel passende donkere sneakers is het geheel pas echt af.Over de Auteur

Janneke is kleding styliste van beroep voor een herenmode webwinkel.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo