De perfecte bruiloft jurken - Artikelpost

De perfecte bruiloft jurken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 808 | Aantal woorden: 374 | Datum: | 0 commentaar

Yes! Je bent uitgenodigd voor een bruiloftsfeestje, maar wat moet je aantrekken? Zoals je waarschijnlijk weet, wit dragen op een bruiloft is not done. Mits dit natuurlijk specifiek op de uitnodiging vermeld staat. Je kunt uitgenodigd zijn voor de hele dag of voor alleen de avond. Dit moet je meenemen in de beslissing welke bruiloft jurk je wilt gaan dragen. Er is natuurlijk ontzettend veel keus in bruiloft jurken. Over het algemeen worden op bruiloften niet te korte en/of te blote jurken gedragen. Kies liever voor een wat langer model en eventueel de schouders een beetje bedekt. 

Bruiloft jurken voor daggasten

Als je overdag op een bruiloft aanwezig bent is een jurk met pastel kleuren zeer geschikt! Pastelkleuren zijn mooi en zacht, die lief overkomen. Deze kleuren zijn uiterst geschikt wanneer je de hele dag bent uitgenodigd op de bruiloft. Als gast wil je ook niet te veel opvallen, het is het dag van het bruidspaar!

Bruiloft jurken voor avondgasten

Wanneer je uitgenodigd ben voor het feest ’s avonds, heb je wat meer speling wat betreft de kleuren van de bruiloft jurken. In de avond kun je in een outfit verschijnen die wat meer opvalt, bijvoorbeeld felle kleuren of eventueel een zwarte jurk. Denk hierbij wel aan of het bruidspaar een duidelijk dresscode heeft aangegeven. Vaak is in de avond de dresscode cocktail. Voor vrouwen betekent dit een cocktailjurk en voor mannen een ‘black tie’. Het voordeel voor de vrouwen is dat je ook kunt kiezen voor een andere jurk voor de avond. Let hierbij alleen wel op dat deze jurk niet te flashy is.

 

Om je perfecte jurk uit te zoeken heb je dus met een aantal dingen rekening te houden. Maar wie vindt het nu niet geweldig om een prachtige jurk aan te hebben op een mooie bruiloft!Over de Auteur

Schrijft graag over mode

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[350 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo