FB pix De perfecte Marccain look - Artikelpost

De perfecte Marccain look

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1124 | Aantal woorden: 375 | Datum: | 0 commentaar

Met kleding van het Duitse modemerk Marccain creëer je eenvoudig de perfecte Marccain look. De Marccain look is een unieke look. Dit komt door de collecties die Marccain aanbiedt. De collecties staan bekend om de aandacht die wordt besteed aan design, materiaal, kwaliteit en een uitstekende pasvorm. De Marccain look wordt gecreëerd door verschillende soorten prints en designs te combineren, die in eerste instantie niet bij elkaar lijken te passen.

Over Marccain
Marccain is in 1973 opgericht in Bodelshausen te Duitsland. Vanuit daar wordt tegenwoordig alles nog steeds aangestuurd. Marccain is wereldwijd bekend. Dit merk wordt in 59 verschillende landen verkocht. Er zijn 177 Marccain stores, 287 shop-in-stores, 472 despositoklanten en 1001 exclusieve winkels. Marccain fabriceert alles in Europa, zo worden de stoffen uit Italië gehaald, en vind de eindconfectie plaatst in partnerbedrijven in Hongarije en Roemenië. Marccain staat voor innovatie en creëert hierdoor bijzondere collecties. De kleding die Marccain ontwerpt is speciaal ontworpen voor vrouwen, maar niet zomaar vrouwen. De vrouwen waarvoor Marccain kleding ontwerpt zijn zelfbewuste, open en nieuwsgierige vrouwen. Vrouwen die vandaag leven en alles uit het leven en de dag willen halen wat er in zit. Vrouwen die er van houden vrouw te zijn en dit willen uitstralen. Door de perfecte pasvormen die de kleding van Marccain heeft, zit de kleding van Marccain als gegoten. En kleding die goed zit, zit ook fijner. Hierdoor voel je je als vrouw zelfverzekerder en dit straal je dan ook uit.

 

Of het nu gaat om basic kleding of kleding die er echt uitspringt, Marccain heeft het. De perfecte pasvorm zorg voor een perfecte Marccain look. Deze Marccain look kunt u bij onder meer Leurink mode aanschaffen. Leurink heeft zowel een fysieke winkel als een webshop. Zo kunt u zelfs vanuit huis uw nieuwe Marccain outfit bestellen. Laat u inspireren en verrassen door de collecties die Marccain te bieden heeft. 

Over de Auteur

Geschreven door de heer Bakker. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo