FB pix De redenen waarom iedere vrouw een paar dijhoge laarzen zou moeten hebben - Artikelpost

De redenen waarom iedere vrouw een paar dijhoge laarzen zou moeten hebben

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2739 | Aantal woorden: 707 | Datum: | 1 commentaar

Dijhoge laarzen hebben een nogal wisselend imago in de modewereld. Ze werden een populair fashion item toen Julia Roberts een paar droeg in “Pretty Woman” in 1990, maar dit veranderde snel naar gelang de laarzen een negatieve connotatie meekregen. Gelukkig maken de laarzen nu een come-back. Mode voor vrouwen is steeds meer sexy en krachtig in plaats van subtiel en geminimaliseerd.

Er zijn vele redenen waarom een vrouw zou moeten investeren in een paar prachtige dijhoge laarzen. Hier volgt een rijtje van zes van de meest populaire redenen:

-         Dijhoge laarzen doen veel voor het silhouet. De laarzen accentueren de voeten en de vorm van je benen. Hierdoor krijg je een sexy silhouet, hoe je de laarzen ook draagt. Vandaag de dag is het erg in trek om ze met een kort jurkje of rokje te drageon, of zelfs over een strakke skinny jeans.

-         Het dragen van een paar dijhoge laarzen kan zorgen voor meer zelfvertrouwen. Vrouwen voelen zich vaak zelfverzekerder, dominant en aantrekkelijk als ze dit soort laarzen dragen. De laarzen zijn perfect voor op een date of enige andere situatie waarin een vrouw over wil komen als classy, uitdagend en sexy.

-         Een woord: power! Dijhoge laarzen geven de impressie dat diegene die ze draagt de situatie onder controle heeft. Ze is zelfverzekerd, sexy en heeft alles onder controle. Alleen al het dragen van dit soort laarzen zorgt dat de draagster zelfverzekerder is, want dat is het soort vrouw die met dit soort laarzen weg kan komen. Het gevoel van trots en krachtigheid straal je dan uit, wat ervoor zorgt dat anderen hierop reageren.

-         Een reden die zeker niet onderschat moet worden is de zogenaamde ‘fun factor’. Ja, waar deze laarzen in principe zorgen voor een krachtige uitstraling, kunnen ze wanneer gecombineer met het juiste korte rokje en topje ook zorgen dat de draagster overkomt als een vrije vogel die toch ook ietwat edgy is. Of je ze nou aan hebt naar een date of een groeps-uitje, deze laarzen zorgen dat de vrouw die ze draagt de show steelt en het middelpunt is van de belangstelling.

-         En natuurlijk is er ook nog de ‘wow-factor’. Mannen vinden sexy, flirterige vrouwen die zelfverzekerd genoeg zijn om een paar dijhoge laarzen te dragen vaak zeer aantrekkelijk! Het is natuurlijk een prachtig gezicht hoe de laarzen de vrouwlijke benen accentueren, en het getik van de hakken tijdens het lopen valt ook veelal in de smaak. Er zijn maar weinig mannen die dijhoge laarzen niet leuk vinden staan bij vrouwen.

 

Dijhoge laarzen hoeven zeker niet trashy te zijn. Als ze op de juiste manier gedragen worden kunnen ze ervoor zorgen dat de draagster zich geweldig voelt, en dat ze indruk maakt op de mensen om haar heen met haar krachtigheid en zelfverzekerdheid.

 Over de Auteur

Jenny L.
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Fri, 10 Dec 2010 at 11:14 AM, by martin
Handig artikel!

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo