De slippers van Reef - Artikel Post - Artikel Marketing

De slippers van Reef

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Niels78
Gezien: 272 | Aantal woorden: 593 | Datum: Mon, 8 May 2017 | 0 commentaar

Zeker in de zomer zijn goede slippers niet te missen. Ze zijn comfortabel, snel aan te doen en kunnen vaak ook nog eens tegen water. De ideale zomerschoen dus! Reef heeft een breed aanbod aan slippers voor zowel dames als heren. 

Reef slippers voor heren
Niet altijd waren teenslippers echt een mannelijk fashion item. Maar gelukkig is die tijd voorbij! Teenslippers voor mannen zijn juist helemaal terug. Natuurlijk wil je wel Reef slippers die goed bij de rest van je kleding past. Daar heeft Reef aan gedacht. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Veel keluren zijn naturel zodat de slippers bij veel verschillende soorten outfits gedragen kunnen worden. Denk hierbij aan cognac, zwart, bruin, zalm, grijs, donkergroen en beige. Ook zijn de slippers van Reef in verschillende materialen verkrijgbaar. De een heeft liever geheel kunststof. Een voordeel hier van is dat deze goed tegen water kunnen. Anderen worden liever gezien met een mooie leren slipper van Reef. Deze ogen vaak wat stoerder. Uiteraard zijn er ook Reef slippers met een combinatie van beide materialen. 

Reef slippers voor dames
Slippers zijn in de zomer eigenlijk onmisbaar. Ze kunnen onder een jurkje, rokje, korte broek of lange spijkerbroek. Daarnaast zijn ze zo aan, geen gedoe met veters of ritjes dus. Reef heeft verschillende soorten slippers voor vrouwen. Zo zijn er veel kleuren beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan beige, zilver, goud, zwart, mintgroen, zalm en bruin. Zo is er altijd een slipper van Reef die bij je outfit past. De slippers van Reef zijn van hoge kwaliteit zodat deze lang mee gaan. Daarnaast lopen ze ook nog eens heel comfortabel. 

Reef heeft een breed assortiment aan slippers voor zowel dames als heren. Hierdoor is er voor ieder wat wils en hoeft niemand zich gepasseerd te voelen. Zorg dus dat je je mannetje of vrouwtje staat deze zomer.

Over de Auteur

Modeblogger

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo