FB pix De trend van het vlechten - Artikelpost

De trend van het vlechten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1432 | Aantal woorden: 480 | Datum: | 0 commentaar

Vlechten is populair op het moment. Het is een eeuwenoude haardracht die de laatste jaren sterk aan populariteit aan het winnen is. Steeds vaker verschijnen de bekende sterren met de mooiste vlechten op de rode loper. Daar waar we dachten dat het een hype zou zijn, kunnen we nu wel stellen dat vlechten weer helemaal van deze tijd is.

Vlechten lijkt in eerste instantie vrij moeilijk maar na enige oefening valt het allemaal wel mee. Er zijn vele verschillende creatieve manieren om je haar in te vlechten zonder dat je er meteen uitziet als een "melkmeisje".

Populaire vlechten

Zelf vlechten
Uiteraard kun je voor een bijzondere vlecht voor een bijzondere gelegenheid naar de kapper gaan. Dit brengt natuurlijk bepaalde kosten met zich mee. Aangezien vlechten steeds populairder wordt zijn er op internet talloze websites te vinden waar bepaalde vlechten stap voor stap worden uitgelegd. Door oefening beheers je binnen een mum van tijd de verschillende vlecht technieken waardoor je hetgeen waar je normaal voor naar de kapper gaat zelf kunt doen en dus een hoop geld uitspaart.Video's
De makkelijkste manier om te leren vlechten is het kijken van de vele online video's over haar invlechten. Er zijn diverse channels die alle verschillende vlechten op een uiterst simpele manier uitleggen. In onze website hebben we ook per vlecht een aantal video's geplaatst zodat je naast de tekstuele uitleg ook visueel ziet hoe je jouw haar kan invlechten. Het merendeel van dergelijke video's is engelstalig wat het misschien wat moeilijker maakt.

Welke vlecht voor welke gelegenheid
Het moeilijkste is vaak om een bepaalde vlecht bij een bepaalde gelegenheid te vinden. Wat kan wel en wat kan niet voor een bepaald evenement of feestje. Bijna alle vlechten kunnen zowel strak en chique gedragen worden als los en nonchalant. Voor bijvoorbeeld een bruiloft is een strak ingevlochten Franse vlecht of waterval vlecht zeer geschikt. Maar voor een leuk feest is een nonchalante visgraat vlecht weer helemaal super. Een tip is om een bepaalde vlecht eerst eens door een kapster te laten maken en haar de mogelijke variaties te laten zien.
 

Over de Auteur

Wij beheren een aantal website die betrekking hebben op haarmode, van vlechten tot trendy kapsels.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo