FB pix de ultieme mode accessoires: muntkettingen - Artikelpost

de ultieme mode accessoires: muntkettingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1087 | Aantal woorden: 394 | Datum: | 0 commentaar

Muntkettingen, de ultieme mode accessoires!
(Voor wie haar outfit graag compleet maakt met een prachtig sieraad)

Vrouwen zijn zich steeds meer bewust van stijl en persoonlijkheid en hoe deze termen te vertalen naar hun kleding en de sieraden die ze dragen. Waren in het begin van de vorige eeuw zulke sieraden nog onbetaalbaar en per definitie niet binnen het bereik van iedere vrouw, vandaag de dag is het voor praktisch iedere vrouw beter mogelijk om sieraden van hoge kwaliteit edelmetaal aan te schaffen.

Steeds vaker wordt er gekozen voor een sieraad dat modulair en persoonlijk is. Dat wil zeggen, een sieraad wat opgebouwd is uit diverse onderdelen en waarbij de onderdelen één voor één kunnen worden aangeschaft en waarbij na het compleet maken van het sieraad de onderdelen verwisseld kunnen worden voor andere onderdelen, waarmee de kleur of uitstraling verandert. Een kleine aanpassing maakt het sieraad dan geschikt voor een geheel andere gelegenheid of als accessoire bij een heel ander kledingstuk.

Halsmode is een webwinkel die op die trend heeft ingespeeld met het aanbieden van de My iMenso muntkettingen en insignia's. My iMenso biedt de mogelijkheid om te beginnen met een zilveren collier en daaraan kunnen één of twee munthouders bevestigd worden. Deze zilveren munthouders zijn er in 24 milimeter of in 33 milimeter en in de munthouders kunnen munten geplaatst worden. De munten zijn gemaakt van zilver, edelsteen of camee en hebben een bijzonder mooie tekening of bewerking. Sommige zilveren My iMenso munten zijn zelfs ingelegd met tientallen zirkonia's. Nadat de munt in de munthouder is geplaatst kan er over de munt zelfs nog een zogenaamde muntcover geplaatst worden waarmee de munt weer een heel andere uitstraling krijgt. De combinatie mogelijkheden zijn daardoor ontelbaar.

De diverse modulaire kettingen en halssieraden zijn ook online te vinden bij Halsmode via www.halsmode.nl of in de showroom:

De schelp 8a
9351NV Leek
0594-516836

Over de Auteur

Halsmode is sinds het voorjaar van 2012 gestart als specialistische webwinkel voor zilveren colliers, muntkettingen en kindercolliers van zilver. De webwinkel is aangsloten bij het Thuiswinkel Waarborg en bestellingen worden binnen Europa verzonden zonder bijkomende verzendkosten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo