De verschillende soorten parfum - Artikelpost

De verschillende soorten parfum

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 172 | Aantal woorden: 1152 | Datum: | 0 commentaar

Wat je op je huid draagt, spreekt boekdelen over wie je bent. Het gaat niet alleen om de kleren die je 's ochtends aantrekt, maar ook om de geur die je kiest om te dragen. Parfum is een van de belangrijkste manieren om jezelf uit te drukken, en er zijn veel verschillende soorten parfum om uit te kiezen. Elk type parfum heeft een unieke geur en evolutie, en het is belangrijk om te weten hoe elk type ruikt voordat je een aankoop doet. In deze blogpost bespreken we de verschillende soorten parfum en hoe ze evolueren in de tijd!

De verschillende soorten parfum

Er zijn veel verschillende soorten parfum op de markt, en elke soort heeft zijn eigen unieke geur en evolutie. De meest voorkomende soorten parfum zijn eau de toilette, eau de parfum, en parfum extract.

  • Eau de toilette is het lichtste type parfum, en het bevat ongeveer 3-8% essentiële oliën. Dit type parfum is perfect om elke dag te dragen, en het blijft meestal zo'n 2-3 uur hangen.

  • Eau de parfum is iets zwaarder dan eau de toilette, en het bevat ongeveer 8-15% essentiële oliën. Dit type parfum is ideaal voor speciale gelegenheden, en het blijft meestal zo'n 4-5 uur hangen.

  • Parfum extract is het zwaarste type parfum, en het bevat ongeveer 15-30% essentiële oliën. Dit type parfum is perfect om 's avonds te dragen, en het blijft meestal 6-8 uur hangen.

Hoe kies je het juiste parfum voor jou

Het is belangrijk om het juiste type parfum voor jou te kiezen, en er zijn een paar dingen die je moet overwegen voordat je een aankoop doet.

  • Denk na over welke gelegenheden je het parfum gaat dragen. Eau de toilette is perfect voor dagelijks gebruik, terwijl eau de parfum ideaal is voor speciale gelegenheden. Als je het parfum 's avonds gaat dragen, dan kan je het beste kiezen voor een parfum extract.

  • Je persoonlijkheid. Wat voor geur wilt je dragen? Wil je iets lichts en fris, of iets meer bloemig of oriëntaals? Als je eenmaal weet welk type geur je wilt, kan je beginnen met het beperken van je keuzes.

  • Test de parfums voordat je een aankoop doet. Het is belangrijk om de parfums te ruiken voordat je ze koopt, omdat ze allemaal een andere geur hebben. Probeer de parfums op je huid te spuiten en laat ze een paar minuten drogen, zodat je een goed gevoel krijgt van hun geur.

  • Houd rekening met je budget. Parfum kan duur zijn, maar er zijn veel betaalbare opties op de markt. Kies het parfum dat het beste bij je behoeften past en binnen je budget past.
Wil je nu ook parfum kopen? Hou dan deze tips in gedachten bij je aankoop!

Over de Auteur

Als verkoper van een parfumwinkel deel ik graag mijn kennis en ervaring op het gebied van parfums. In dit artikel geef ik tips voor aanschaf van de juiste parfum.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo