De verschillende voordelen van wimperextensions - Artikel Post - Artikel Marketing

De verschillende voordelen van wimperextensions

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 168 | Aantal woorden: 447 | Datum: | 0 commentaar

Het leek een tijdelijke rage. Maar wimperextensions zijn er om nooit meer te vertrekken! Vele vrouwen genieten dan ook dagelijks van een mooie, volle oogopslag. Twijfel je nog of je zelf deze prachtige wimperextensions wilt laten zetten? In deze blog behandelen wij een aantal voordelen.

Minder make-up nodig

Make-up. Het is hartstikke prachtig en wij - vrouwen - zouden ook écht niet meer zonder willen. Maar het zou wel een tandje minder kunnen. Elke dag staan we weer voor de spiegel te zwoegen om er tip top uit te zien. En daar gaat veel tijd in zitten. Kostbare tijd. Kies je voor wimperextensions? Dan valt een belangrijk deel van dit ochtendritueel weg. Je mag namelijk geen mascara meer op je bovenste ooglid smeren. En dat is ook niet erg! Want jouw oog ziet er sowieso prachtig uit én je loopt minder kans op die vervelende uitlopers.

Let op: Wanneer je wimperextensions laat plaatsen, zul je nog nauwlettender naar jouw make-up moeten gaan kijken. Je mag namelijk géén producten op oliebasis meer gebruiken. Hierdoor kunnen de extensions namelijk makkelijk loslaten. En dat is natuurlijk hartstikke zonde!

Altijd een mooie oogopslag

Het is bizar, maar waar. Met wimperextensions zie je er op elk moment van de dag prachtig uit. Dus ook wanneer je net uit bed komt en dus zonder make-up door het huis banjert. Dus zeg maar: ‘Goedemorgen spiegel!’ En: ‘Hallo pakketjesbezorger!’ Altijd een goed verzorgde look: daar heb je toch alles voor over?

Hartstikke natuurlijk

Vallen die wimperextensions niet ontzettend op? Ja en nee. Afhankelijk van welke variant je kiest, zien veel mensen het niet eens. Dat komt omdat ze er ontzettend natuurlijk uitzien. En toch laten ze je gezicht wel stralen! Daarnaast zijn ze praktisch gewichtloos en zijn ze bestand tegen water, licht, zon, zee en zweet. Dus wel de lusten en niet de lasten!

Minder make-up, altijd een prachtige oogopslag en het ziet er nog natuurlijk uit ook. Soms lijken die wimperextensions te mooi om waard te zijn. Gelukkig zijn de dat niet! Denk jij er ook over na om jouw gezicht te verblijden met een make-over? Maak dan nu een afspraak om wimperextensions in Rotterdam te laten plaatsen.Over de Auteur

Expert in gezichtsverzorging

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo