FB pix De voordelen van bedrukte shirts - Artikelpost

De voordelen van bedrukte shirts

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1619 | Aantal woorden: 450 | Datum: | 0 commentaar

Als je op zoek bent naar een nieuwe, originele manier om je bedrijf te promoten, kun je misschien eens kijken of shirts bedrukken een optie is! Je kunt met de shirts een groot publiek bereiken binnen zeer korte tijd en het kost bijna geen enkele moeite. Met bedrukte shirts kun je gemakkelijk je logo meer bekendheid geven – het kunnen immers echte eye-catchers zijn. Het is natuurlijk ook supergaaf om met het logo van je eigen bedrijf op een strak bedrukt shirt rond te lopen! En wie weet hoeveel extra clientèle je krijgt door deze promotietechniek… Misschien kun je zelfs wat extra verdienen door bedrukte shirts met je eigen logo erop te verkopen aan loyale klanten.

Om je ervan te verzekeren dat je de juiste clientèle trekt kun je kiezen uit een breed assortiment kleuren, teksten en lettertypen zodat je je gewenste doelgroep kunt targetten. Zo zullen kleurrijke, gewaagdere teksten jongere klanten aantrekken terwijl strakke aardetinten eerder de wat verfijndere cliënten zullen aantrekken. Je kunt ook verschillende designs maken zodat je voor verschillende doelgroepen een geschikt design hebt. Een shirt wat je uitbrengt voor promotie-doeleinden hoeft niet alleen voor promotie gebruikt te worden – je kunt ze natuurlijk ook gewoon dragen voor alledag! Op die manier maak je ook meteen extra reclame. Mensen kunnen dan op internet op zoek gaan naar je bedrijf en meer over de diensten die je bedrijf te bieden heeft te weten komen. Voor het promoten van je bedrijf is het ook een goed idee om op lokale evenementen te gaan staan en überhaupt om naar grote events te gaan waar veel mensen zijn. Het is ook een goed idee om de shirts in bulk in te slaan, zodat je nooit zonder zit en altijd voorbereid bent. Bovendien bespaar je zo op de lange termijn geld. Bedrukte shirts zijn ook heel goed om andere dingen te promoten. Denk bijvoorbeeld aan non-profit fundraising acties, de introductie van nieuwe producten en services, incentive programma’s, marketing research, samenwerkingsprogramma’s, publieke bewustzijnscampagnes, merkloyaliteit bemoediging en eventuele bedrijfswinkels.

Iedereen draagt shirts – door er een logo op te zetten heb je iets origineels én functioneels! En als je een aantal bedrukte shirts weggeeft laat je je doelgroep zien dat je aan hun behoeften denkt en ze graag gelukkig houdt. Mocht dat je wat extra klanten opleveren dan is dat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen!

 Over de Auteur

T-shirts bedrukken is supermakkelijk met de hulp van Vistaprint!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo