FB pix Dijhoge laarzen: functioneel en sexy! - Artikelpost

Dijhoge laarzen: functioneel en sexy!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1575 | Aantal woorden: 605 | Datum: | 1 commentaar

Herinner je je Julia Roberts nog in Pretty Woman, met haar dijhoge laarzen en superstrakke minijurkjes? Nou, dijhoge laarzen zijn weer helemaal in voor deze herfst/winter van 2010-2011! Je kon ze vorig jaar en dit jaar al op de catwalk zien, maar ik weet al waar je aan denkt: speelde Julia Roberts niet een prostituee in Pretty Woman? Juist omdat dijhoge laarzen vaak geassocieerd worden met prostituees en dominatrixes, is het belangrijk om te weten hoe je ze op de juiste manier draagt.

Allereerst: waarmee kun je je dijhoge laarzen combineren? Het is vaak het beste om een wat lossig kledingstuk erbij te dragen. De lengte moet kort genoeg zijn om de laars met een klein stukje huid te laten zien, maar het is beter om niet voor een strak kledingstuk te gaan omdat dit te sexy zou kunnen zijn. Je kan ook gaan voor een paar mooie stevige panties om wel de vorm van je been te laten zien, maar toch je huid te bedekken. Stevige panties zijn een goede optie voor stevigere vrouwen. Je kunt de laarzen ook combineren met leggings en een blouse of trui die niet wat over de billen valt.

Je moet ook bedenken hoe hoog je de hakken van je dijhoge laarzen wilt hebben. Allereerst moet je nadenken over waar je ze zal dragen. Afhankelijk van waar je werkt kan het misschien wat te gewaagd zijn om dijhoge laarzen naar je werk aan te doen. Als je er toch voor wilt gaan is het misschien het beste om laarzen met een plattere zool te nemen – dan zie je er veelal gewoon stylish uit, en niet te sexy. Als je lange afstanden moet afleggen zijn platte zolen ook handig vanwege het comfort. Als je ze in je vrije tijd draagt, bijvoorbeeld om te gaan winkelen of te gaan lunchen met vriendinnen, kun je een iets hoger hakje nemen. Dan kun je er modieus en sexy uit zien, zonder last van je voeten te krijgen. Als je uitgaat ’s avonds of een date hebt kun je wat hogere hakken nemen – als je die draagt met de juiste outfit trek je zeker de aandacht, en niet op de verkeerde manier!

Het is ook goed om na te denken over hoe hoog je de dijhoge laarzen wilt hebben. Dij-hoog is een wat algemene term, want er zijn uiteraard vele gradaties mogelijk. Als je platte zolen hebt, is het het mooist om een lengte tot net over de knie te hebben. Die kun je dan combineren met een leuke skinny jeans voor een casual look. Laarzen tot halverwege je dij staan prachtig met een hogere hak, en je kunt ze het beste dragen met een lossige tuniek of minijurk. Er zijn ook dijhoge laarzen die helemaal tot bovenaan komen. Dit is veelal niet zo’n goed idee – de meeste mensen willen het dominatrix-imago vermijden.

Als ze op de juiste manier gedragen worden zijn de dijhoge laarzen een must-have voor iedere vrouw! Als je de juiste outfit erbij zoekt, de goede hak-hoogte en laars-hoogte kiest, kunnen ze modieus en sexy zijn zonder aanstootgevend te zijn. Fashionista’s over de hele wereld dragen de dijhoge laarzen – ze kunnen ten slotte zowel functioneel zijn voor dagelijks gebruik, als sexy voor het uitgaan! Dus, wat denk je? Durf je ook dijhoge laarzen te dragen?Over de Auteur

Jenny L.
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo