FB pix Dijhoge laarzen voor dames met een maatje meer - Artikelpost

Dijhoge laarzen voor dames met een maatje meer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1328 | Aantal woorden: 500 | Datum: | 0 commentaar

Wou je altijd al een paar stylish dijhoge laarzen dragen maar kon je die nooit in jouw maat vinden? In 1990 werden mode-fans bewust van het bestaan en de gaafheid van dijhoge laarzen door de film Pretty Woman. De laarzen werden in deze tijd nog veelal geassocieerd met prostituees. In de herfst van 2001 werd de positieve kant van de dijhoge laars getoond in een modeshow van de Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli. Aangezien de dijhoge laars voornamelijk in zwang is geweest in de modewereld, wordt het gezien als een product gemaakt voor de slankere vrouw. Toch zijn er diverse oplossingen voor vrouwen met een maatje meer die ook dijhoge laarzen willen dragen. Of je nu op zoek bent naar sexy stilettos of een casual zwart suede laars zonder hakken – er zijn genoeg opties.

Soorten dijhoge laarzen in grotere maten

DE FLUWELEN DIJHOGE LAARS MET STRETCH

Een soort dijhoge laars die dames met een grotere maat zeker tevreden zal stellen is de Fluwelen Dijhoge Laars. Deze laars is gemaakt van een soort fluwelen lycra materiaal wat meerekt en dus op elegante wijze het stevigere been omhult en een glamoureuze en langer makende look creëert.

DE GEVETERDE DIJHOGE LAARS MET STRETCH

Voor de zorgeloze stevige vrouw met lef zijn deze geveterde dijhoge laarzen met stretch perfect. De veters zorgen dat de klant kan kiezen hoe strak de laars zit en de stretch helpt hier ook bij. Deze laarzen passen bij iedere outfit en creëren een aantrekkelijke en ietwat eigenwijze look.

DE LEREN LAARS MET DRIE GESPEN

Deze simpele maar flirterige dijhoge laars is speciaal gemaakt met meer beenruimte en gespen om het geheel op maat te stellen. Deze laarzen staan geweldig met een spijkerbroek en een simpel shirt. De laarzen zorgen voor een leuke en flatterende stijl voor een vrouw met een maatje meer.

DE OPEN LAARS MET GEVETERDE ZIJKANT

Veters op een dijhoge laars zorgen altijd voor een adembenemend effect, maar als ze ook nog gecombineerd worden met open splitjes aan de zijkant zijn ze helemaal pikant. De veters zitten aan de zijkant van de laars, en kunnen losser gelaten worden om wat meer huid te laten zien. Deze soort laars is perfect voor de voluptueuze vrouw vanwege de lekker losse veters en de openingen aan de zijkant.

Dijhoge laarzen zijn supertrendy in de herfst van 2010. Ondanks de mode-geschiedenis van dit soort laarzen die gefocust is op slanke modellen, zijn de dijhoge laarzen vandaag de dag meer dan geschikt voor dames met stevigere benen. Er zijn veel verschillende soorten zodat er iets is voor iedere smaak, en ze kunnen gemaakt worden voor een bredere kuitmaat voor een nog betere fit.Over de Auteur

Jenny L.
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo