FB pix Dit zijn de bikinitrends voor de zomer van 2020 - Artikelpost

Dit zijn de bikinitrends voor de zomer van 2020

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 374 | Aantal woorden: 1103 | Datum: | 0 commentaar

Inmiddels is het volop lente en kunnen de meeste niet wachten tot het weer lekker zomer wordt en je lekker van de zon kunt genieten in je nieuwste bikini’s. Om je goed voor te bereiden op de zomer is niks mis, zo kun je prima voor de zomer al je zoektocht naar de beste bikini starten. Er zijn veel verschillende soorten bikini’s en badpakken en soms zie je door de bomen het bos niet meer. In dit artikel heb ik alle bikinitrends voor de zomer van 2020 voor je op een rijtje gezet, zodat jij er deze zomer bijloopt volgens de laatste trends!




Back in time

De push up bikini’s in de stijl van de jaren 50 zijn echt een musthave in 2020. Het zijn hoog vallende broekjes en geometrische tops in opvallende kleuren en prints. Dit is een ideale bikini als je het prettig vind om je buik iets meer te bedekken. Comfortabel en nog steeds erg sexy! Bekijk de website van beachlife zwemkleding en koop jouw ideale bikini.


Sportiviteit is back

Een sportieve bikini is helemaal terug in de zomer van 2020. Je kunt het zo gek niet bedenken, van ritsen tot neon en van scuba tot hoog getailleerde broekjes! Deze bikini’s zijn ideaal, je kunt er mee surfen en beach volleyballen, maar ook super mee bakken in de zon! 


Dierenprintjes

De een vindt het niks en de ander vindt het juist fantastisch: animalprint. Bikini’s met een dierenprint zijn helemaal hot deze zomer. Het voordeel is ook dat het bij elke huidskleur gaaf staat en daardoor kan je er eigenlijk lastig mee de mist in gaan. Dit is dus een ideale optie als je niet weet welke kleuren goed staan bij je huidskleur.


Oranje is terug

De kleur oranje steekt overal weer de kop op en zo ook in de wereld van de badmode. Oranje hoef je dus nu niet alleen meer te dragen op Koningsdag. Let wel op bij deze kleur dat het je bleek maakt als je een licht huid hebt. Op het moment dat je al een lekker kleurtje hebt, steel jij absoluut de show met deze kleur bikini!


Te klein?

Dat bikini’s op zich al sexy zijn, dat hoef ik je niet te vertellen, maar deze trend is zeker gewaagd. De bikini’s in de zomer van 2020 zijn vaak opvallend klein! Wanneer je graag je lichaam showt waar je de hele winter hard voor hebt gewerkt, is dit zeker een optie om de show op het strand of bij het zwembad te stelen!


Legergroen

Legergroen is ook absoluut een kleur die niet mag ontbreken in je bikinicollectie van 2020. Deze trend is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen, dus wil je er graag matchen met je partner? Kies dan voor legergroen! Het voordeel ook van deze kleur is dat het mooi staat met elke huidskleur en daarom kun je hier ook lastig mee de fout in gaan!

 

Er zijn heel veel trends voor komende zomer en onthoud: everybody is a bikinibody!

Over de Auteur

Een particulier die het leuk vindt om informatie te delen over verschillende onderwerpen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Gruttz - 7 in 1 Ladyshaver PRO voor Vrouwen v2 - Inclusief Reistas - Trimmer Vrouw - Scheerapparaat Vrouwen - Bikini
Gruttz - 7 in 1 Ladyshaver PRO voor Vrouwen v2 - Inclusief Reistas - Trimmer Vrouw - Scheerapparaat Vrouwen - Bikini

€ 34,99
Toon product

BABY born Weekend Deluxe Snorkelen Bikini - Poppenkleding 43 cm
BABY born Weekend Deluxe Snorkelen Bikini - Poppenkleding 43 cm

€ 14,99
Toon product

2-in-1 Ladyshave Gezicht - Oksels - Benen - Bikinilijn - Sansbeauté® - Scheerapparaat Vrouw - Ontharingsapparaat Electrisch Ontharen - Gezichtsontharing Dames - Trimmer Vrouw - Ladyshaves Bikini - USB Oplaadbaar
2-in-1 Ladyshave Gezicht - Oksels - Benen - Bikinilijn - Sansbeauté® - Scheerapparaat Vrouw - Ontharingsapparaat Electrisch Ontharen - Gezichtsontharing Dames - Trimmer Vrouw - Ladyshaves Bikini - USB Oplaadbaar

€ 54,99
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[91 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo