Draagt u de juiste schoenen voor uw voeten? - Artikelpost

Draagt u de juiste schoenen voor uw voeten?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1379 | Aantal woorden: 471 | Datum: | 0 commentaar

Het is onmogelijk  om alle verschillende stijlen en uitvoeringen te noemen die te koop zijn. Dat kan goed zijn omdat dit betekent dat er voor iedereen een geschikte schoen is, maar het kan ook overweldigend zijn. Het kan lastig zijn om schoenen te vinden die zowel bij uw voeten passen als die lekker zitten. Houd de volgende punten in gedachten de volgende keer dat u schoenen gaat kopen.

1. Op welk tijdstip van de dag gaat u winkelen?

Als u op pad gaat om nieuwe schoenen te kopen, denk dan aan de staat waarin uw voeten verkeren. Als u veel heeft gelopen, zetten voeten een beetje op aan het einde van de dag. Dit is bijna altijd het geval. Als u ‘s ochtends of vroeg in de middag schoenen koopt, dan krijgt u wellicht geen goed idee van hoe strak de schoenen eigenlijk zitten.

2. Heeft u beide schoenen gepast?

Sommige mensen passen, om tijd te besparen, maar één schoen van een paar voordat ze besluiten de schoenen te kopen. Dit hoeft niet per se een grote fout te zijn maar het kan er wel toe leiden dat u niet de juiste schoenen koopt. U krijgt zo niet een compleet beeld van hoe u zich voelt als u de schoenen aanheeft. Trek de schoenen aan en loop een stukje; zo kunt u een goede beslissing nemen.

3. U hoeft hippe schoenen geen gedag te zeggen

U kunt mooie schoenen vinden met een speciale pasvorm. Er zijn bredere of smallere schoenen verkrijgbaar in elke gewenste stijl. Schroom niet om verkopers of iemand anders in de winkel om advies te vragen. Zij kunnen u op weg helpen en ervoor zorgen dat u tevreden bent over uw schoeisel. Als er niemand in de buurt is om u te helpen of als u liever alleen tot een keuze wilt komen, dan kunt u op internet informatie vinden over schoenen met een speciale pasvorm.

4. Draag de juiste sokken tijdens het passen

Het is geen goed idee om schoenen te kopen met sokken aan die u normaal niet bij die schoenen zou dragen. Wellicht draagt u niet eens sokken als u de schoenen aan hebt. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar chique schoenen, dan is het niet waarschijnlijk dat u er dikke sokken in zult dragen. Als u sokken aan heeft terwijl u damesschoenen past, dan weet u niet zeker of ze goed passen of niet. Onthoud dit goed.

Over de Auteur

De mooiste damesschoenen op maat koopt u bij Duo Boots!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo