Een aantal praktische tips voor kleding - Artikel Post - Artikel Marketing

Een aantal praktische tips voor kleding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: adbonge
Gezien: 481 | Aantal woorden: 551 | Datum: Mon, 5 Aug 2013 | 0 commentaar

Een aantal praktische tips voor kleding

Wanneer men je een adviseert ove rkleding, maakt men een inschatting van in welke kleding jij je het beste voelt. Wanneer jij je lekker voelt in je kleding, ziet men dit terug in je uitstraling. Wanneer je op zoek bent naar feestjurken, is het belangerijk dat je goed over de kleur nadenkt.  Een kledingadviseur zal er ten allen tijde voor zorg dragen dat het kledingadvies goed past in de cultuur van het bedrijf of organisatie van de cliënt. Natuurlijk zal de kledingadviseur ook kijken naar jouw persoonlijke wensen.

Het is vanzelfsprekend dat je er goed uit wilt zien, dat willen we namelijk allemaal. Daarom is het belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Kleuren zeggen heel veel over hoe je op mensen overkomt. Ze kunnen je positiever over laten komen, maar ze kunnen je uiterlijk ook overschaduwen. Zelfverzekerd of stabiel overkomen is onder andere afhankelijk van je kleding. Je hebt verschillende tinten en kleuren. Je hebt warme, koele, lichte en donkere tinten. Een kledingtype zal naar jou als persoon kijken. Aan de hand daarvan zal er gekeken worden welke tint het beste bij je past en de kledingkeuze zal hierop worden afgestemd. Het is vanzelfsprekend dat je zo positief mogelijk naar voren wilt komen. Waarom zou je deze positieve punten dan niet benadrukken?Minder positieve punten kun je ook camoufleren. Het is bekend dat donker camoufleert en dat licht juist accentueert. Wanneer jij bijvoorbeeld je vetrollen wilt verbergen dan kun je kiezen voor een donkere kleur. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bij een zwembad een donker overhemd aan te trekken of bij zware heupen zou je een zwarte pantalon of rok aan kunnen trekken. Je kunt ook voor een enkele kleur kiezen en daarnaast nog een aparte opvallende sjaal. Bij een kledingadvies zal eerst gekeken worden naar de juiste kleuren en vervolgens de kledingkast samenstellen.

 

 

Een kledingadvies zorgt ervoor dat jij jezelf iets beter leert kennen. Je krijgt namelijk een goed inzicht van je vorm en figuur. Wanneer jij je laat adviseren door een kledingadviesbureau, zal jij daar je leven lang profijt van hebben. De kledingadviseur geeft je allerlei praktische informatie. Deze informatie kun je in de toekomst ook gaan gebruiken wanneer je bijvoorbeeld zelf eens gaat winkelen. Dit zal je een hoop zelfvertrouwen geven. Je hebt namelijk door wat wel en niet bij je past. Op deze manier ga je ook beter met je tijd om en zul je ook geen aankopen doen waar je achteraf spijt van krijgt. Een kledingadviseur zal onder andere naar je lengte en de vorm van je lichaam kijken. Aan de hand daarvan kan hij of zei kijken welke printen je wel of niet kunt hebben. Naast de vorm van je lichaam zal de kledingadviseur ook kijken naar je hals/nek. Is deze kort of lang? Dit zijn een aantal zaken die erg belangrijk zijn voor het beste advies.

Over de Auteur

Praktische kledingtips

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo