FB pix Een groot assortiment aan elegante, klassieke en trendy Wolford kousen - Artikelpost

Een groot assortiment aan elegante, klassieke en trendy Wolford kousen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 952 | Aantal woorden: 373 | Datum: | 0 commentaar

Wolford heeft een hele collectie aan mooie kniehoge en zelf ophoudende kousen. Elegant, klassiek of juist heel trendy, wat je smaak of kledingstijl ook is je kunt er perfect passende Wolford kousen bij vinden. Deze kousen zijn naadloos, hebben een hoge elasticiteit en een perfecte pasvorm. Daarnaast hebben alle kousen een extra versteviging bij de tenen. Dit zorgt ervoor dat je de kousen niet snel kapot gaan en je de Wolford kousen meerdere malen kunt blijven dragen.

Leverbaar in verschillende deniers

Deze Wolford kousen zijn in verschillende deniers leverbaar. Denier staat voor de dikte van de kousen. Je hebt Wolford kousen van 9 tot en met 150 denier. Ook de kleur van de kousen is erg belangrijk. Wolford kousen zijn in verschillende mooie kleuren leverbaar, van een zachte huidtint tot een knallende rode kleur. Ook heb je kousen met een heel mooi motief die afgewerkt zijn met een mooie rand van kant of kousen met een paar mooie Swarovski steentjes erop. Dat maakt de kousen nog mooier en exclusiever.

Maken iedere vrouw mooier

Wolford kousen zorgen ervoor dat vrouwen een nog mooiere uitstraling hebben. Ze accentueren de mooie vrouwelijke benen. Ook zorgen ze met speciale shap-up kousen voor een beter bloedcirculatie in de benen. Met Wolford kousen voelt iedere vrouw zich mooier. Door de perfecte pasvorm, de ruime keuze aan onder andere kleuren en de elegante klassieke/trendy uitstraling worden deze Wolford kousen door heel veel vrouwen met plezier gedragen. Als je eenmaal een paar Wolford kousen hebt gekocht zul je merken dat ze heel stevig zijn en dat je ze heel gemakkelijk op 30 graden kunt wassen. Ook na meerdere wasbeurten blijven de kousen mooi en behouden ze altijd hun pasvorm en elasticiteit. De Wolford kousen zijn van hele goed kwaliteit en dat kun je ook heel goed zien. Sommige kousen zijn voorzien van een mooie glanslaag. Dat geeft nog een extra feestelijk tintje aan deze bijzonder mooie Wolford kousen.Over de Auteur

Elzinga verkoopt meer dan 750 artikelen. Naast beenmode vindt u er ondermode zoals je favoriete pantylegging en shapewearDaarnaast hebben ze een ruim aanbod aan maillotspanty's en kniekousen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo