Een juwelier online is beter dan gewone juweliers - Artikel Post - Artikel Marketing

Een juwelier online is beter dan gewone juweliers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RomanticGirl
Gezien: 531 | Aantal woorden: 343 | Datum: Fri, 14 Jan 2011 | 0 commentaar

Juweliers zijn over het algemeen betrouwbare mensen. Dat mag ook wel, gezien de hoeveelheid overvallen die bij juweliers plaatsvinden. Je mag er van uitgaan dat ze die niet zelf uitlokken maar dat ze gewoon pech hebben omdat ze een voorraad dure spullen voorradig hebben. Dat zal bij een online juwelier dus nooit gebeuren.

Vandaag besteld, morgen in huis
Bij een juwelier online is er ook vaak sprake van kortingen die je bij een gewone juwelier niet snel zult tegenkomen. Een gewone juwelier moet bijvoorbeeld extra kosten vragen voor het pand waar hij in zit en hoe dit er uit ziet. De zogeheten overheadkosten zijn dat. Hoe mooier de winkel, hoe hoger de kosten. Die overheadkosten kunnen hoog oplopen, net als overigens het parkeergeld dat je neerlegt als je je auto moet parkeren. Bovendien hebben online juweliers vaak de deal dat je geen (of weinig) verzendkosten moet betalen. En die verzending gaat ook nog eens binnen 24 uur!

Geen gedoe met juweliers

Nog een voordeel van een online juwelier is toch wel het feit dat je alle tijd kunt pakken om eens even rond te gluren. Geen verkopers die je lastig vallen, en ook geen irritant gewacht totdat de vitrine voor je wordt opgemaakt. Je hoeft niet in de rij te wachten totdat de mensen voor je eindelijk klaar zijn. Nee, bij een juwelier online draait het allemaal om jou. Een voorkeursbehandeling met korting, geen wachttijden en snelle service met goede aanbiedingen. Vanaf je eigen bank! Je hoeft helemaal nergens heen. Pak er een lekker glas van het een of ander bij, bak een eitje of maak een tosti… jouw bank is jouw juwelierswinkel, dus maak het jezelf zo comfortabel mogelijk.

 

Over de Auteur

Juwelier Online onderzoekt welke online shops van juweliers het beste zijn. Dit baseren we op gebruiksvriendelijkheid, aanbod en uiterlijk. Verder tipt Juwelier Online trendproducten, merken en komen de beste juweliers in binnen- en buitenland aan bod.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo