Een modieus begin - Artikelpost

Een modieus begin

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 189 | Aantal woorden: 861 | Datum: | 0 commentaar

Of je er nu klaar voor bent of niet, toch moet je eraan geloven dat de lente en daarom ook gauw de zomer weer voor de deur staat. Weg met de dikke truien en jassen, het is tijd om de zomerkleding weer tevoorschijn te halen. Nu is het niet dat het gelijk om de hoek staat, dus heb je nog genoeg tijd om je gaderobe compleet te maken door in te spelen op de nieuwe trends.
Go big or go home

Het lijkt wel alsof het dit seizoen het ene of het andere is. Trends die al een hit waren, waren namelijk kledingitems met gigantische schoudervulling en pofmouwen bij bijvoorbeeld blouses of truien. Dit blijft ook nog wel een trend, maar simpele items en kleuren zijn ook niet weg te denken. Je kunt er dus voor kiezen om all out te gaan, maar het minimalistisch houden mag ook. Dit is iets waar iedereen dus goed op kan inspelen, wat je stijl ook is. Met kledingitems van moss copenhagen kun je zeker ook beide kanten op gaan. Heerlijk dus wanneer je een dag even extra wil uitpakken of als je het toch liever wat subtieler wilt houden. 


Relaxen mag nog

Nog steeds zit het er niet in om weer te gaan en staan waar je maar wilt, dus ook de kledingwinkel Zwolle kan nog niet optimaal bezocht worden. Maar niet getreurd, de relax mode wat het afgelopen jaar al wat geliefder werd, is nog steeds geoorloofd voor het voorjaar. Je huispak hoeft dus nog niet achter in de kast te verdwijnen, maar je kunt er wel voor kiezen om je eigen huispak samen te stellen, dit met een iets modieuzere insteek. Je kunt er namelijk voor kiezen om kledingstukken bij elkaar te zoeken die wat losser vallen waardoor het waarschijnlijk ook heerlijk zit. Je hebt dan wel niet een echt huispak aan, maar het gevoel van eentje brengt je al een heel eind. En dit terwijl je er hoogstwaarschijnlijk ook nog modieus bij loopt. Dan moet dit wel goed uitpakken natuurlijk.


Zelf aan de slag

Als je in deze tijd niks te doen hebt en opzoek bent naar een nieuwe hobby, brengt de modewereld er misschien wel eentje op je pad. Een trend wat steeds hipper wordt zijn namelijk verschillende prints bij prints. Dit kun je zien door bijvoorbeeld oude kledingstukken bij elkaar te voegen om op die manier iets nieuws te creeëren. Je bent op deze manier dus met iets bezig, terwijl je tegelijkertijd nieuw leven blaast in je oude items. En dat terwijl je er misschien over dacht om het weg te doen. Ga dus zelf aan de slag en wie weet ben je bereid om een nieuw favoriet kledingstuk te ontwerpen. 


Over de Auteur

Geschreven door Bob

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[350 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo